Джейн Фонда може и да е изкушена от мартинитата, докато

...
Джейн Фонда може и да е изкушена от мартинитата, докато
Коментари Харесай

Защо Джейн Фонда се отказа от алкохола

Джейн Фонда може и да е изкушена от мартинитата, до момента в който е в роля за сериала Grace and Frankie, само че в действителността коктейлите ѝ са към този момент единствено безалкохолни.
 Джейн Фонда, имунизацията против Covid-19 и влиятелната премия, която ще получи актрисата
И Джейн Фонда го направи

Браво!

По мотив идното излизане на последния сезон на Grace and Frankie, най-продължителната истинска продукция на Netflix, актрисата дава искрено изявление за CBS News.

В него тя разкрива, че е спряла да пие алкохол.

" И ето за какво: Защото даже с едно пиво, в случай че довечера е мартини да вземем за пример, на следващия ден ще съм съвсем несъответстваща. Е, това не беше по този начин, когато бях по-млада. Но когато остаряваш, мисля, че алкохолът работи по друг метод. И въпреки всичко не ми остава доста. Не желая да пилея дните си. "

Разбира се, няма по какъв начин да не чакаме точно от Джейн Фонда да бъде внимателна към здравето си. Все отново, самата тя е известна и с видео касетите си с извършения, които през годините оказват помощ на доста дами да останат във форма.

Актрисата признава, че постоянно се е грижела за себе си, само че в този момент с годините приема всички тези неща, с които към този момент тялото ѝ не се оправя.
 Снимка 572123

" Особено деликатна съм, наближавайки гибелта си. Но това не ме тормози чак толкоз. Тревожи ме, че тялото ми като че ли не е мое! " И се възхищаваме на думите на 85-годишната Фонда:

" Фактът, че съм още жива и работя, уау, на кого му пука, в случай че не съм със старите си стави? И в случай че не мога да карам ски или колело, или към този момент да търча? Може да си доста остарял на 60, само че може и да си доста млад на 85. Здраве! "

Освен че поддържа забележително здрави дух и тяло, актрисата е все по този начин отдадена на идеите си, за които продължава да подарява. Тя и Лили Томлин, с която си партнират в Grace and Frankie, имат дейна гражданска позиция. Фонда постоянно е имала за цел с продажбата на касетите си да набира средства за разнообразни дела, написа Vanity Fair.

И това дава повече от впечатляващи резултати. Продадените копия са съвсем 17 милиона, като по-голямата част от облагата тя подарява.
 Ким Бейсингър, Red Table Talk, агорафобията, алкохолът, успокоителните и поддръжката на Айрланд Болдуин
Ким Бейсингър - прекалено много алкохол и мощни успокоителни

Житейските борби на актрисата

Лили Томлин даже споделя: " Така прави тя - дава всичките си пари ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР