"Джей Пи Моргън" е разпоредил на най-високопоставените си служители в

...
"Джей Пи Моргън" е разпоредил на най-високопоставените си служители в
Коментари Харесай

Джей Пи Моргън връща тежката артилерия в офисите

"Джей Пи Моргън " е разпоредил на най-високопоставените си чиновници в региона на продажбите на капиталови услуги и на комерсиалните покупко-продажби да се върнат на работните си места до 21 септември. Това е най-решителната стъпка на американска банка за възобновяване на естествената "присъствена " активност след началото на пандемията от ковид.

Новото условие се отнася до ръководещите и изпълнителните шефове, които упражняват надзор върху подчинените си, настояват добре осведомени източници. Изключения ще се вършат за чиновниците, които би трябвало да се грижат за деца и за хората със здравословни проблеми.

"Повиквателните " към чиновниците на "Джей Пи Моргън " в небостъргачите в "Канари уорф " в Лондон и в Манхатън в Ню Йорк са били изпратени посредством директни диалози по телефона от двама от най-старшите изпълнителни шефове в областта на комерсиалните интервенции. Това са комерсиалният необут Трой Рорбо и шефът на поделението за продажби и изследвания Марк Бадричани, споделил за "Файненшъл таймс " добре осведомен източник, потвърждавайки информацията по тематиката, оповестена от "Уолстрийт джърнъл ". И двамата ръководители са подчертали, че банката ще следи деликатно разпространяването на вируса и ще смени курса, в случай че ситуацията се утежни.

Най-големият американски заемодател "заселва " последователно офисите си през последните няколко месеца, само че до момента малко на брой са били задължени да се върнат на работа. Междувременно, управническият екип на "Джей Пи Моргън " претегля опцията да проработят тези клонове, в които епидемията от COVID-19 затихва. В опит да потвърдят, че променената настройка на работните места е безвредна, членовете на банковите комисии, в това число и основният изпълнителен шеф Джейми Даймън, са работили в банковите офиси съвсем през цялото лято, твърди поискало анонимност лице. При това, макар че през март Даймън е претърпял незабавна сърдечна интервенция. Засега формален коментар от банката няма.

Онези, които се върнат на работа, ще попълнят всеки ден въпросници за здравословното си положение, каквато е и общоприетата процедура на Уолстрийт. "Джей Пи Моргън " ще следи температурата, ще обезпечава дезинфектанти за ръце и наложително по-голямо разстояние сред бюрата.

Шест месеца след експлоадирането на пандемията работодателите пипат деликатно. "Голдмън Сакс " е съобщил на търговците си на 10 септември, че могат да проработят от октомври на ротационен принцип - в офисите и от домовете си. "Ситигруп " пък е почнала през седмицата да прави изследване на настройките на чиновниците си в Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът, с цел да реши дали да ги върне последователно на работа в тези три щата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР