Дженсън Бруксби е категорично един от най-прогресиращите тенисисти през последните

...
Дженсън Бруксби е категорично един от най-прогресиращите тенисисти през последните
Коментари Харесай

Бруксби: Според феновете не се откроявам, но всъщност съм един подценен играч

Дженсън Бруксби е изрично един от най-прогресиращите тенисисти през последните месеци. 20-годишният играч се поздрави с най-престижната победа в своята кариера довечера, надигравайки международния номер пет Стефанос Циципас. Заслуженият триумф на американския гений обаче бе избран като случайност от Циципас, само че обратно на упованията международният номер 43 приветства рецензиите:

" Циципас не ме засегна с изявлението си, ами даже в противен случай - удовлетворен съм, че счита играта ми за еднообразна и непоследователна. " - стартира Бруксби. " Това е задачата, към която аз и моят щаб се стремим, а точно създаване на тактичност, невъзможна за разгадаване от останалите състезатели. Подобна тактика е извела на върха най-успелите играчи в нашия спорт, тъй че имам вяра, че е вярно.

Публиката чака извънреден атлетизъм и техника, а това отсъства в моята игра или най-малко на това мнение са всички. Според феновете не се откроявам, само че в действителност аз съм един доста недооценен играч. Усилените тренировки обаче последователно стартират да разкриват на света капацитета ми и се надявам, че най-хубавото занапред се задава. " - приключи Бруксби.

Източник: Go Tennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР