Дженифър Лорънс и нейните приключения като отличничка в школо за

...
Дженифър Лорънс и нейните приключения като отличничка в школо за
Коментари Харесай

Куртизанката Дженифър Лорънс прелъсти БГ боксофиса

Дженифър Лорънс и нейните завършения като отличничка в школо за куртизанки в Червената лястовица застанаха отпред на българския боксофис през последния уикенд.

Това е втора седмица, в която лентата се върти по родните кина, като едвам през последните дни тя съумя да детронира от първото място в класацията Привличане.

Филмът, бележещ първата продуцентска стиковка сред Яна Маринова и Башар Рахал, закова вниманието на над 74 хиляди души пред огромния екран, като от премиерата си на 23 февруари е събрал доходи в размер на 624 243 лева

Бронзът по гледаемост отива при Лично правораздаване. Лентата наблюдава опитите на умел хирург (Брус Уилис) да откри килъра на брачната половинка и щерка си и да му отмъсти, написа Монитор. За първата си седмица на огромен екран, Лично правораздаване притегли вниманието на близо 5000 киномани.

Топ 10 на най-гледаните филми през отминалите почивни дни се добавя от Черната пантера, Гномчета у дома, Категория 5, Формата на водата, Вестник на властта, Принцесата на покера и Нощни игри.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР