Дженифър Лопес вече два пъти отлага сватбата си с Алекс

...
Дженифър Лопес вече два пъти отлага сватбата си с Алекс
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разказа как коронавирусът провалил плановете й

Дженифър Лопес към този момент два пъти отсрочва сватбата си с Алекс Родригес поради пандемията от ковид. Това съобщи самата тя пред „ Access Hollywood”.

"Миналата година трябваше да отложим сватбата заради карантината и го направихме - два пъти, тъй като имахме две церемонии, планувани по друго време. Отменихме първата, а след това и втората. Не знам какво ще вършим в този момент. Мисля, че би трябвало да се доверим на шанса ", показа актрисата.



Снимка: Getty Images

Тя добави, че голям брой фактори въздействат върху това дали сватбата ще бъде обилна или скромна. "Мисля, че просто би трябвало да изчакаме. Няма да бързаме. Добре сме.

Това ще се случи, когато се появи опция ", сподели 51-годишната певица и актриса, като загатна, че даже й харесва, че сега не й се постанова да възнамерява огромно сватбено празненство.



"Чувствам, че няма потребност да вършим обилна женитба сега. Това не е най-важното нещо в живота. Важно е да се любуваме на компанията си, да прекарваме време дружно и да сме признателни на това, което имаме ", показа Лопес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР