Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го

...
Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го
Коментари Харесай

Джей Ло и майка й са супер тандем

Дженифър Лопес рядко приказва за майка си, само че когато го прави, то е с цялата обич на света.
 Дженифър Лопес, майка й Гуадалупе и най-голямото ентусиазъм на певицата
Майката на Джей Ло е същинска хала

Вдъхновението на певицата

Преди дни двете се появиха дружно на концерт в поддръжка на имунизациите против COVID-19, в който участваха още доста звезди. 75-годишната Гуадалупе се качи на сцената в целия си искра под бурни овации и се включи в осъществяването на " Sweet Caroline ".

Песента не е определена инцидентно, разясни Лопес - точно с нея я е приспивала майка й, когато е била дете. Певицата изясни и че двете не са се виждали дълго време поради ковид, само че в този момент още веднъж са дружно, тъй като Гуадалупе към този момент е имунизирана.
 Снимка 529641

Това не е първият път, в който изпълнителката качва майка си на сцената по време онлайн осъществяване. Направи го и преди осем години, с цел да означи уместно рождения й ден.

Ден след общата си поява на сцената, в профила на Джей Ло пък откриваме и обща фотография на три генерации дами - тя, майка й и щерка й.

С нея Лопес популяризира своята марка с артикули за грижа за кожата, които са подобаващи за дами от седем до 77 години. Но в това време и ни демонстрира какъв брой доста наподобява на родителката си и че точно тя е повода да остарява по този начин красиво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР