Дженифър Лопес и Бен Афлек запалиха червения килим на кинофестивала

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек запалиха червения килим на кинофестивала
Коментари Харесай

Любов зад кулисите: жестът на Бен Афлек, който говори красноречиво за чувствата му към Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек възпламениха аления килим на кинофестивала във Венеция с първата си блестяща поява, откогато възобновиха връзката си по-рано тази година.



От този миг, по-точно още от момента, в който папараците уловиха , целият свят полудя по тази холивудска двойка и следи зорко всяка тяхна стъпка.

Разбира се, някои неща остават отвън светлината на прожекторите и аления килим. Точно тези дребни жестове обаче приказват по-красноречиво за взаимоотношенията сред двама души, в сравнение с позирането за фотография.

Предполагаме, че и вие обожавате Бенифър колкото нас и сигурно ще оцените това видео:



Виждаме по какъв начин Бен е заставен да "обуздае " прекомерно разчувствуван почитател, който евентуално желае да се снима с Дженифър Лопес и навлиза без позволение в персоналното ѝ пространство. Жестът му е емоционален и без капка неустановеност, няколко мига преди персоналната им защита да се намеси.

Това евентуално се случва директно преди двойката да се качи на едно от водните таксита след кацането им във Венеция.

Това, несъмнено, не е всичко. В изявление за след премиерата на новия филм на артиста „ Последният двубой “ на въпроса "Какво беше възприятието да бъдеш съпроводен от Дженифър Лопес на аления килим? " Бен дава отговор:

Мисля, че филмът е страховит. Надявам се всеки да го гледа. Наистина съм горделив.

Тази реакция може би ви е позната?

Когато Джей Ло се включва виртуално в утринното предаване Today, водещата на предаването Хода Котб откри случая за подобаващ да засегне тематиката за любовния живот на Лопес, а тя от своя страна отклонява въпроса като експерт и споделя детайлности за новия си музикален план.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция
Е, явно двамата са решили да съблюдават "социална хигиена " и да запазят персоналния си живот в загадка. А на нас ни остава единствено да уважим решението им, да им се радваме и да стискаме палци този път любовта им да надделее над всички компликации!

Двойката стартира връзките си през юли 2002 година и се сгоди през ноември, само че отсрочи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 година Те анулираха годежа си през януари 2004 година, а за първи път по-късно бяха видяни дружно през април тази година. Малко преди този момент Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес приключи взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за който беше сгодена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР