Дженифър Анистън и Анджелина Джоли никога не са били приятелки.

...
Дженифър Анистън и Анджелина Джоли никога не са били приятелки.
Коментари Харесай

Анистън отново срещу Джоли: Но не за вниманието на Пит - slava.bg

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли в никакъв случай не са били приятелки. Причините са явни. Ето че се постанова двете още веднъж да застанат една против друга, съперничейки си за несъмнено внимание и това не е на някогашния им брачен партньор Брад Пит.

Оказва се, че двете актриси желаят да се сприятелят с херцогинята на Съсекс, която е и тяхна някогашна колежка – Меган Маркъл. Според източник, непосредствен до звездите, Анистън и Джоли се готвят да се срещнат с Меган и Хари, до момента в който те са в Лос Анджелис.

„ И Джен, и Анджи желаят да прекарат време с Меган и Хари, когато те са в Лос Анджелис. Това значи, че в действителност те още веднъж са съпернички. Те желаят да се отстранят една друга. Холивуд желае да е другар с херцозите и по този начин не е изумително, че Джен и Анджи желаят да създадат това преди всички останали “, споделя източникът пред „ Heat World “.

За проектите на принц Хари и Меган Маркъл да стигнат до Лос Анджелис стана ясно преди седмица. Съпрузите към този момент търсят дом и замислят всички детайлности за сигурността, която за тях е преди всичко. Съседите на херцозите в Канада ги пазят, само че по какъв начин ще постъпят жителите на Лос Анджелис, е комплицирано да се планува, отбелязва още изданието.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР