Принц Хари и баща му крал Чарлз не успяха да

...
Принц Хари и баща му крал Чарлз не успяха да
Коментари Харесай

Принц Хари и крал Чарлз влязоха в конфликт относно „пренебрежението“ на Обединеното кралство на фона на проблеми с „връзките“

Принц Хари и татко му крал Чарлз не съумяха да се срещнат при последното пътешестване на херцога до Обединеното кралство, с спорни отчети за какво това е по този начин.

Принцът отлетя за родната си страна самичък, до момента в който брачната половинка му Меган Маркъл и децата им не се виждаха в Щатите. Докато към Хари се причислиха членове на фамилията на починалата му майка на събитията на Invictus Games, не участваха кралски особи, които да го поздравят.

Екипът на Хари разгласява изказване дни преди визитата му, в което се споделя: „ За страдание няма да е допустимо заради цялостната стратегия на Негово Величество. Херцогът, несъмнено, схваща дневника на татко си с уговорките и разнообразни други цели и се надява да го види скоро. "

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати посетете.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Въпреки това, спорни отчети допускат, че монархът в действителност е предложил да види сина си. Съобщава се, че това изказване е отхвърлено от херцога....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР