Джъстин Бийбър смята да съди двете жени, обвинили го в

...
Джъстин Бийбър смята да съди двете жени, обвинили го в
Коментари Харесай

Бийбър отвръща със съд на обвиненията в сексуален тормоз - slava.bg

Джъстин Бийбър счита да съди двете дами, обвинили го в полов тормоз в обществените мрежи. Певецът, който счита, че профилите на въпросните Даниел и Канди са подправени, е твърдо решен да потвърди, че е почтен.

След като изпълнителят сподели серия от доказателства – документи от хотела, в който е отседнал, както и фотоси с неговите другари, той е подал иск в съда. По думите му, той не е изнасилил дамите през 2014-а и 2015-а година, а някой просто желае да опетни имиджа му.

Бийбър показва, че дамите по този начин и не са излезли с лицата си в общественото пространство, а няколко часа след обвиняванията, един от профилите към този момент не съществува, което е още едно доказателство, че цялата история е офанзива против него.

Съпругът на модела Хейли Болдуин счита да изиска общо 20 милиона $ като обезщетение за това, че са нарушили репутацията му, обвинявайки го в обезчестяване.

Според написаното в обществените мрежи, една от дамите е насилена от артиста в хотел „ Four Seasons “ в Остин, Тексас, след фестивал. За да се отбрани, Джъстин извади фактури и даже загатна някогашната си Селена Гомес, с цел да потвърди, че е отседнал с нея, освен това на друго място. Той е безапелационен, че е посетил хотела, само че единствено с цел да обядва, освен това на 10 март.

Според изказванията на другата жена, двамата са се срещнали на 5 май 2015 година, като той я нападнал в хотел „ Langham “, Ню Йорк. По това обвиняване изпълнителят разяснява, че тогава той е бил на блестящото събитие Met Gala, след което е участвал на частно празненство, което не е било на въпросното място.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР