Джаред Андерсън може да е една от най-горещите перспективи в

...
Джаред Андерсън може да е една от най-горещите перспективи в
Коментари Харесай

Непобеден боец с 14 нокаута от 14 мача не търси титли, а пари

Джаред Андерсън може да е една от най-горещите вероятности в тежката категория, само че за него мачовете на кръга са „ 1000% “ просто работа. Американецът неотдавна научи, че идната му борба, която трябваше да е на 1 юли против непобедения Жан Кособутский, е пропаднала заради визови проблеми за казахстанския войник. Вместо това той ще се бие с някогашния съперник на Антъни Джошуа и международен първенец в тежка категория на IBF Чарлз Мартин.

Към днешна дата 23-годишният Андерсън е нокаутирал всичките си 14 съперника на кръга, в това число Джордж Ариас през април и Джери Форест през декември 2022 година Говорейки пред Fight Hub TV обаче, „ Истинското огромно бебе “ призна, че макар триумфа си на кръга, той вижда борбите само като добре платена работа.

„ 100%. 1000%. Всеки ден се разсънвам и някой ми споделя „ би трябвало да ядеш това “ и аз запитвам за какво би трябвало да хапвам това, а те споделят „ тъй като ще те накара да се почувстваш по-добре, ще те накара да се представиш по-добре “. Ще го направя, разбираш ме, както когато някой ми каже, че не можеш да пиеш кокосова вода. Няма нищо, което да не мога да направя, тъй като в края на деня това заплаща сметките. Готов съм да направя това, което би трябвало, с цел да спечелвам, само че това е просто работа от деня, в който станах експерт “, разкрива Андерсън.

Андерсън продължи да поддържа тезата, че се боксира единствено за финансова сигурност. „ Ако финансовата непоклатимост пристигна доста преди да стана международен първенец, тогава ще се пенсионирам. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР