Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз отново се завръща в сферата

...
Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз отново се завръща в сферата
Коментари Харесай

След фалита в България, Мегз стана “кралица“ на модата в Дубай

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз още веднъж се завръща в областта на модата, само че този път в столицата на Обединените арабски емирства . Дългият път от Раковски до Дубай лиши на Мегз съвсем 20 години, и единствено преди броени дни тя „ роди ” новия си бранд, наименуван " непретенциозно " – “I AM QUEEN ” (Аз съм кралица).
Прочетете още
След закриването на съвсем всичките си компании през месец май 2021 година и откакто Пловдивският областен съд разгласи в неплатежоспособност и последната останала такава на нейно име  - майчината " Мегз-1 " , дизайнерката напълно завърши бизнеса си в България и се реалокира в Дубай, с цел да се посвети на своето „ вътрешно пътешестване ”.

От тогава, към този момент съвсем две години, Мегз живее в сърцето на емирствата, а в България името ѝ изскача единствено в описи на Национална агенция за приходите и правосъдни решения. Припомняме, че в разгара на лятото излезе нескрито, че дизайнерката има над 600 хиляди лв. укрити налози точно на компанията " Мегз-1 ". Това стана ясно, откакто на втора инстанция Административният съд в Пловдив удостовери ревизионния акт, формиран от инспектори на Национална агенция за приходите. През ноември магистратите от Окръжен съд – Пловдив оповестиха и свръхзадължеността на „ МЕГЗ 1 “ ООД , като откриха произвеждане по неплатежоспособност и постановиха обща забрана и запор върху имуществото на компанията.

От изявления на Мегз в обществените мрежи излиза наяве, че новият план е коствал на дизайнерката повече от 6 месеца, като за това време тя е направила цялостна визия, идея и бизнес проект. Намерила е подобаващи сътрудници, произвеждане, снабдители и основаване на екип от всичко това. От постовете ѝ излиза наяве още, че дизайнерката трансформира в действителност всичките си проекти.

От уеб страницата на новия бранд и цените на продуктите в над 130 валути излиза наяве, че този път Мегз се цели в международните върхове на модата и въпреки модел на облеклата да е самата тя, известните марки могат единствено да треперят от дизайнерката от Раковски. А персоналната ѝ история през погледа на българите в действителност стартира от недодялан дизайнер, минава  през обвиняване за отнемане, любовни драми, банкрут и дело за нанасяне на телесна щета.

Припомняме, че някогашният другар на дизайнерката Румен Рончев бе задържан за трафик на дрога в Одрин. На 5 септември 2020 година, турските управляващи проведоха клопка на Рончев. В камион на предприемача, претрупан със стока, турската полиция тогава разкрила 28 кг. марихуана. Цената на откритото количество бе изчислена на близо 300 000 евро. В следствие той е бил приет за отговорен и излежава неоправдателна присъда за трафик на дрога.

Той се снабди с присъда преди няколко години, откакто дружно с любовницата си – Миглена Каканашева бяха приети за отговорни за отнемане на лек автомобил – Мерцедес.

В следствие дизайнерката се замеси и в секс скандал с журналиста Мартин Карбовски. В края на март предходната година Мегз получи общо наказване от 8 месеца условно отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период и 500 лв. санкция за причиняване на междинна телесна щета след злополука.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР