Varna24.bg водачът на листата на Коалиция Български патриоти“ в 3-ти

...
Varna24.bg водачът на листата на Коалиция Български патриоти“ в 3-ти
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки, Български патриоти: Отдавна бием камбаната, че истериите за права на еднополови бракове ще доведат до реклама на педофилията!

Varna24.bg лидерът на листата на Коалиция " Български патриоти “ в 3-ти МИР – Варна Ангел Джамбазки.

- Г-н Джамбазки, да стартираме с една от водещите тематики в Европа, протичащото се в Унгария. Каква е позицията Ви по отношение на абсурдът, който сега е измежду водещите тематики в европейските медии?

- Това което се случва против Унгария е част от войната на извънредно леви радикали против нациите и против страните. Законът, който е признат в Унгария, безусловно гласи следното: не разрешава педофилска и хомосексуална агитация в учебно заведение. А това би трябвало да бъде норма на всички места по целия свят. Нито за мен, нито за патриотите не  е обикновено учебните заведения да бъдат място, които да дават естрада на такава агитация.

Да не приказваме, че даже в случай че се абстрахираме от самото наличие на тази гнусна и отвратителна агитация, учебното заведение би трябвало да е място без политика.

Това е чиста политическа принуда. Агресивното и истеричното гледище на тези надълбоко смутени хора, които популяризират такава педофилска агитация, е да трансформират нашия метод на живот. Това обаче не се случва единствено в Унгария.

Само преди няколко дни в София имаше някакъв подобен " фестивал “, на който един от филмите беше рекламиран по следния метод: " Приключенията на безумно смелия 9-годишен Марко, наблягам - 9-годишен Марко, и неговата сладко-горчива връзка с ексцентричният гейборчик. 

Е това в случай че не е педофилия, не знам какво друго би могло да бъде. Ние от дълго време бием камбаната, бием паника за това, че всички тези нервности за права на еднополови бракове ще доведат до реклама на педофилията.

Не инцидентно апологетите на тази агитация, до един в живота си имат такива случки. Ние не можем да допуснем по подобен метод да бъде разрушавано нашето общество.

Защо върша тази офанзива, тъй като за тях главния зложелател е нацията, страната и обществото.

А на всички ни е известно, че градивната тухла на обществото е фамилията. Тези хора упорстват да няма семейство, което да е от мъж и жена и техните деца, тези хора упорстват те да имат роля във възпитанието на децата, с цел да могат да въздействат върху тях.

Ние споделяме нещо напълно друго, ние споделяме,че детето е отговорно обвързване на неговите родители -  на майка му и на татко му. Това са родителите, които би трябвало да носят и щастието и отговорността, да възпитат децата си в дух на това да бъдат положителни хора и жители, само че те би трябвало да виждат естествения модел на фамилията.

А фамилията е сред мъж и жена. Моите почетения към всички повредени глави,  само че бляновете за 40 пола са здравно отклоняване.  Има два пола- мъжки и женски. Ние не се интересуваме от това какво вършат между тях някакви хора, в случай че не нарушават Закона. Но педофилията е наказуема съгласно Наказателния кодекс и би трябвало да бъде преследвана.

Тези хора водят безусловно война против нас и тя е цивилизационна. Те се пробват да разрушат модела на Европа. Това което е Западната цивилизация към този момент няколко хиляди години. За някаква група самозадоволени и към този момент не знаещи какво да вършат със себе си хора, това е зложелател и те се пробват да го разрушат.

А нашето гледище е фамилията да остане такова каквото е.

И популярност Богу българската Конституция го закрепва императивно. Той е непринуден съюз сред мъж и жена.

И това е най- огромния писък против нас, против Вътрешна македонска революционна организация и " Българските патриоти “. Ние единствени се разгласяваме в отбрана на обичайното християнско семейство и християнските корени на Европа.

Няколко пъти ми е предписание усещане, че в случай че повдигнете тематиката в Европейския парламент незабавно полудяват. Те отхвърлят своето минало и своите корени. Тъжно за тях, само че рисково за нас. 

Виждате по какъв начин е разграничена Европа - тези които поддържат педофилската офанзива против Унгария са надълбоко изумените общества на запад от Виена. Тези които имат малко здрав разсъдък в главата си са страните от Централна и Източна Европа. Буквално сега това е границата на Европа. И в случай че преди хуните са идвали от изток, в този момент идват от запад, само че не са въоръжени с ножове, а с агитация.

- Да погледнем към парламентарните избори през юли. За първи път ще се гласоподава напълно с машини. Още на предишните избори обаче от Вътрешна македонска революционна организация показаха опасения, че това би довело до проблеми. Какви са упованията Ви в този момент?

- Тези, които бяха най-гласовити във връзка с гласуването с машини, гласоподаваха с картички. Нали ги видяхте? Простете ми за леко тротоарния диалект, на език, който го схваща единствено Карадайъ с неговата втора татковина, само че те ореваха орталъка да се гласоподава с машини, най-после отидоха и гласоподаваха с хартиената бюлетина. Големият проблем обаче е Турция.

И ще видите, че тук имаше изменничество на две стъпки. Първата стъпка беше, че разрешиха да се разкрият безотговорен брой секции - от 35 предишния път, в този момент са над 100. На предните избори ние с големи старания успяхме да предотвратим дребна част от злоупотребите там. Видяхме, че в Турция гласоподава турската страна, видяхме по какъв начин учебни рейсове транспортират едни и същи клетници и ги стоварват от секция в секция. Сега обаче те нямат потребност от избирателен туризъм в България.

Защо? Защото с помощта на измяната от Централната изборна комисия, трансформираха методическите инструкции, които задължаваха всеки един човек собственоръчно да подпише и да попълни декларация, в която декларира, че няма да гласоподава повторно.

Те не го вършат към този момент! Тези хора не подписват заявления, а има и една група от хора - писари, които явна са чиновници на турската администрацията на турската страна, на изселнически организации, които както знаете са функционалност на турското разузнаване и контра разузнаване. Та, стояха тези писари и идват хора, които в никакъв случай не са платили и една стотинка налог в България  дават си документите и писарите им  ги попълнят.

Дори в някои случаи ги подписваха, тъй че действително видяно, тези хора умерено могат да гласоподават 5-10-15 пъти без да нарушат закона.

Как ставаше избора там? Идва рейса, стоварва ги, подреждат се, дават си документите. Писарите попълнят, каквото е належащо и им ги връщат. След това тези хора влизат в секцията,  един човек им къса бюлетината и се държеше пръста на номера, който беше на Движение за права и свободи и им споделя номера на турски език, след което им  дава бюлетината.

И даже в този случай, част от тях не разбираха, какво би трябвало да вършат и даже мен ме питаха, тъй като бях облечен с костюм и мислеха, че съм някакъв турски чиновник.

Това са хора, които не знаеха какво вършат там, а тъжната истина е, че не гласоподават те, а гласоподава турската страна.

- С оглед на казаното от Вас, какви резултати очаквате в този момент от Турция?

- Не желая да злоупотребявам с числа, само че се обзалагам пред Вас, че минимум два пъти повече ще бъдат гласовете. Живот и здраве след изборите отново ще си приказваме с Вас и ще забележим дали прогнозата е била вярна.

Тогава бяха към 20 000,  а съм уверен, че в този момент ще бъдат съвсем 50 000. Там няма кой да ги спре, няма кой да брои.

Факт е, че когато се брояха бюлетините след това, ние разпознахме повече от 150-200 бюлетини, които бяха невалидни. Те вървят под строй и очевидно, с цел да покажат че са дали своят вот се бяха разписвали против номера.

Бяха си писали имената и се бяха разписвали. И в случай че не бяхме там ние тези бюлетини щяха да бъдат годни. Защото всички там са от Движение за права и свободи. Всички!

Нямаше представители на други политически партии. Забележете до какъв брой са притиснати, уплашени и подвластни тези хора.

Но по-важното е, там машина дали ще има? И какво ще написа на машината? На какъв език? Тези хора са необразовани, те не знаят български език. Ако там няма да има машини, това ще бъде тежко извращение на избирателен развой.

Аз съм уверен и ще се опитаме отново да отидем. Няма да успеем да обиколим 120 секции, само че ще се опитаме да отидем на най-скандалните и да заснемем по какъв начин се организира гласуването. Аз съм уверен, че ще дават бюлетини да гласоподават и ще сложат машините, що се касае за парлама и ще кажат, че няма ток и ще им дават бюлетини.

А кой действително има изгода от това?

- Кои го направиха ли?  Демократична България преди всичко. След това -  Има подобен народ, само че няма такава партия, които може би ще създадат след изборите коалиция с Движение за права и свободи. Защо? Защото те възнамеряват едно държавно управление, сламено като настоящето, Движение за права и свободи ще гласоподава за това държавно управление и ще кажат - ние не можем да ги спрем да гласоподават.

Нима? На нас 4 години ни приказваха безусловно погрешно, че надали не Движение за права и свободи поддържа предходното ръководство, само че Движение за права и свободи в никакъв случай не е гласувало - нито за държавното управление, нито е избирало държавно управление.

А в този момент в случай че гласоподава, какво приказва тогава?  Че Движение за права и свободи бяха неприятни в предишния мандат, а в този момент ще бъдат положителни? Тези хора към този момент са свалили гащите, създали са националното изменничество и  имат няколко неща, които би трябвало да създадат бързо.

- Какви?

- Първо би трябвало да продадат Македония. Това ще го създадат първите дни, безусловно. Защото за тях " проблематичните неща се вършат бързо “, за да се не помнят нататък в мандата. Първо ще продадат Македония, бъдете сигурни. Натискът е голям, всичките коленичат в всякакви посолства и се кланят на непознати господари и това ще бъде първото нещо, което те ще създадат. Ще почнат едни сълзливи пояснения, само че Ви убеждавам че ще създадат това национално изменничество.

А това може да бъде извинението им за Движение за права и свободи, тъй като Движение за права и свободи са на тази позиция: " дано да пуснем Македония “. Нищо, че там се насажда ненавист против България, нищо че там държавната политика е антибългарска, нищо че там полицията арестува хора, които пишат в обществените мрежи че са българи.

И  аз доста се нервирам на лицемерието на моите европейски сътрудници, които другояче в случай че би трябвало да пазят правата на някоя стоножка или на някой торен червей в Субсахарна Африка вършат петиции, подвигат плакати с червейчето, борят се за него, само че когато под носа им се правят тежки фрапантни нарушавания на човешките права - се вършат, че не ги виждат.

Не може да има подобен съюз! Аз даже се чудя и мисля, че ще пристигна момента и времето да сложим и този въпрос. Ако в този Съюз нас не ни почитат, ние какво вършим в него? Ако в този Съюз ще тръгнат да институционализират страна и държавно ръководство което е антибългарско, ние такива мазохисти ли сме? До по кое време би трябвало да чакаме някой да ни прави нашата работа, до по кое време?

И отново да се върна на държавното управление, което ни чака. Ще видите тази цялата палитра с цветовете на дъгата. които ще бъдат формалното болшинство и Движение за права и свободи ще гласоподава сякаш без задължения,  ще им поддържа държавно управление.

- Да чакаме ли тогава четворна коалиция?

- Каквито и политически прогнози и политически гадания да вършим, устойчиво държавно управление без една от трите партии: ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, не може да има. Няма по какъв начин да има държавно управление с мутри, джендър деятели. Чисто хипотетично политическата памет на хората е много къса.

Вие не забелязвате ли, че сега имате хора, които се изявяват като нови звезди? Аз ги помня, когато бях възпитаник и бях избягал от час, с цел да заставам на блокадата на Орлов мост, когато беше митингът против Мая Манолова и госпожа Дончева. И за тях се споделя че са нови лица? От гробището за политически чудовища изскачат такива страшни същества, които споделят че са преродени, че са нови в пеленки.

Ама това са хората които одобриха смяната Ванко1. Това са хората, които предлагаха господин Пеевски за ръководител на ДАНС. И ни го натрапваха безочливо и се хилеха по студията.

Доста безсрамно. Това са хората, които управляваха с господин Орешарски, с господин Виденов. И в този момент идват и споделят ние сме новите лица.

Това не е обвиняване към българския гласоподавател, само че откакто тези политически вампири могат да излизат и да споделят, че са новите лица, моите почетения, само че аз тогава съм ходил под масата, когато те са творили гадости в българската политика и в този момент идват и ни поучават с един подобен възторг преродени туко що.

- С кого биха се коалирали Българските патриоти в новото държавно управление?

- Имайки поради сегашната обстановка най-разумно и най-вероятно би било ние да не участваме, в каквито и да било обединения. Към този миг би трябвало да се опитаме да държим националните линии по тематиките, които са ни значими. Аз не виждам благоприятни условия за рационално политическо подпомагане.

Дори довчерашните ни сътрудници от ГЕРБ обърнаха по доста възмутителен метод своето отношение към Македония. Ние даже сме втрещени от този метод внезапен на превръщане на политическа позиция. Абсурдно е.

След като всички тези хора са подготвени на такова изменничество, ние нямаме място в диалог с тях. Това, което ни се коства рационално е съзидателна, градивна, а когато би трябвало и гневна съпротива, само че аз не виждам опция за някакво рационално ръководство.

Всяко последващо ръководство с такива хора няма какво да се лъжем вятъра сега духа в техните платна. Такива са политическите настроения. Хората постоянно търсят нещо, което им се коства ново. Те не се интересуват, че тези хора, които се дефинират за нови, постоянно са били паравани и задкулисие.

Те не се интересуват, че политическото шоу, което се прави на партия, даде естрада на господин Доган да изяснява по какъв начин разпределя порциите, по какъв начин разпределя обръчите.

Но някак си хората постоянно търсят нещо което им се коства ново. Такава е политическата действителност сега. Тези хора ще тръгнат да вършат ръководство тъй като това е тяхната политическа лакомия. Това ръководство няма да бъде рационално и няма да докара до нищо положително, за жалост. Струва ми се,че ще се случи една перманентна политическа рецесия, най-малко до момента в който не изтече мръсната вода.

- Очаквате ли нови избори?

- На есен малко мъчно ще стане, тъй като Конституцията не го разрешава. Предстоят ни президентски избори. Не може по едно и също време да няма президент, държавно управление и парламент. Тези, които в този момент са се затичали към ръководството, имат някакво възприятие за самозапазване и няма да позволен да има още едни бързи избори. Това към този момент ще вбеси всички и ще обърне настроенията. Така че моето съмнение, е че ще се опитат да образуват държавно управление към служебното.

Повече вижте във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР