Burgas24.bg съобщи. Мъжът се държал агресивно, крещял, отправял обидни думи

...
Burgas24.bg съобщи. Мъжът се държал агресивно, крещял, отправял обидни думи
Коментари Харесай

Закопчаха издирвания циганин от мелето в Горно Езерово

Burgas24.bg заяви.

Мъжът се държал нападателно, крещял, отправял обидни думи и изрази, блъскал, хвърлял камъни, дървета, части тухли и керемиди против служителите на реда. Действията му се отличават с извънреден цинизъм и смелост и са съпроводени със опозиция против орган на властта, изпълняващи отговорностите си по запазване на публичния ред. Деянието е осъществено при изискванията на рисков рецидив - закононарушение по чл.325, ал.5, вр, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Митко е упрекнат и за това, че на същата дата и час в двора на къща в кв. " Горно Езерово ", при изискванията на цялост с горепосоченото действие, е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се във фрактура на носни костици, на полицейски чиновник, по време на осъществяване на службата му, посредством нанасяне на удар в лицето му с керемида. Това е закононарушение по чл.131, ал.2, предл4, т.3, вр. чл.130, ал.1, вр. чл23, ал.1 от Наказателен кодекс.

Същият е упрекнат и за това, че на същата дата, място и време, при изискванията на цялост с предходните действия, развалил непознати движими движимости - полицейски лек автомобил " Опел ", посредством мятане на керемиди и камъни по него и нанесъл вреди на обща стойност 550 лева - закононарушение по чл.216, ал.1, вр. чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс.

Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР