Все още обаче няма официален отговор и потвърждение за това дали

...
Все още обаче няма официален отговор и потвърждение за това дали
Коментари Харесай

В болница Св. Анна очакват пари от държавата за нови асансьори след инцидента


Все още обаче няма формален отговор и потвърждение за това дали средствата ще бъдат обезпечени, оповестиха за Varna24.bg от пресслужбата на варненския " Пирогов ". 

Припомняме, че щета в подемното устройство преди дни докара до случай, при който пострадаха шестима индивида. На среща с медиите от управлението на здравното заведение оповестиха, че болничното заведение има потребност от замяна на всички асансьори, които са поддържани, само че остарели.

Припомняме, че счупена част е една от хипотетичните аргументи за пропадането на асансьора във варненската болница " Света Анна ". Това са открили при първичния оглед от Агенцията за метрологичен и механически контрол във Варна. По време на злополуката в асансьора е имало 8 души, които се разминаха без съществени контузии. Каква е главната причина за случая ще стане ясно след правенето на съдебно-техническата експертиза.

Според експертите, защитното устройство при претоварване на асансьора не се е задействало. Така оборудването остава без спирачки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР