АрхивВчера, около 17:15 часа, в района на «Горна Трака», е

...
АрхивВчера, около 17:15 часа, в района на «Горна Трака», е
Коментари Харесай

Много блъснати пешеходци във Варна на 11 декември

Архив
Вчера, към 17:15 часа, в региона на «Горна Трака», е зародило ПТП. Водачът на «Пежо» С.М. (69 г.) от Варна, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата е получила фрактура на крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 11.12, към 18:00 часа, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Иван Панайотов Церов», е зародило ПТП. Водачката на «Тойота» И.Д. (36 г.) от Варна, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (44 г.) е получила фрактура на нос и травма на крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

На 11.12., към 18:05 часа, на кръстовището на бул. «Христо Смирненски» и ул. «Тролейна», е зародило ПТП. Водачката на «Шевролет» Н.П. (60 г.) от Варна, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая мъжът (68 г.) е получил травма на глава, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР