Дискотеките, особено тези в Студентски град, се превърнаха в истинско

...
Дискотеките, особено тези в Студентски град, се превърнаха в истинско
Коментари Харесай

Разкритие във в. "ШОУ: Пребиха зверски момче, Златка Райкова го обяви за наркоман

Дискотеките, изключително тези в Студентски град, се трансфораха в същинско минно поле. Да отидеш на нощен клуб е равно на това да тръгнеш на война и да не знаеш дали ще се прибереш у дома. Бодигардовете си присвоиха права и раздават правораздаване наред, без да питат отговорен ли си или не. Случаите с пребити млади момчета в нощните заведения се ускоряват, а полицията наподобява толерира експанзията на мускулестите охранители. Преди няколко дни 18-годишно момче бе грубо пребито, този път в „ Илюжън “, сигнализира майка му, която разгласява в персоналния си профил и фотоси на зверско пребитото си дете. Вместо да срещне поддръжка обаче, се откриха злобари, които изкараха момчето наркоман. Сред тях е и плеймейтката Златка Райкова, написа " ШОУ ".
Татяна Райкова, майка на пребития Мирослав Райков, сигнализира своите другари в обществените мрежи за неприятния случай, който сполетя фамилията й. Тя прикани приятелите на сина й, които са били с него във въпросната вечер, да кажат цялата истина пред полицията, защото от дискотеката се пробват да манипулират обстановката. „ Синът ми бе грубо пребит от телохранителите на дискотека в Студентски град, до момента в който честват рожден ден на другар, пристигнал особено от Англия да го отпразнува със остарялата си компания. Момчето е толкоз уплашено от случилото се, че се зарече в никакъв случай повече да не влиза в българска дискотека и да не се връща в България! А моето дете…

Оцеляло е по знамение

Толкова свиреп е обичай, без да знае за какво, и от самото начало, до момента в който е можел да приказва, е питал „ Защо “. Били са ги дружно с друго дете в тоалетните на заведението. Защо ли тъкмо там?! Изхвърлили са ги пред входа като мръсни кучета след побоя. Синът ми е съумял да се обади на 112 и да потърси помощ. Полицията и колата за спешна помощ са пристигнали бързо. А полицаите… Питали са го дали има потребност от подпомагане, след което е споделил какво се е случило и до момента в който същите охранители стояли и гледали безучастно пред входа на дискотеката. Цяла нощ бяхме в полицията да даваме показания, а той беше съвсем несъответстващ.


Майката популяризира случая в обществените мрежи

Пуснах тъжба против бездействието на органите на реда. Те, несъмнено, не били отговорни, тъй като той им бил отказал подпомагане. Това ли е нашата страна, запитвам?! Какво значи „ отказал подпомагане “ при явно закононарушение?! Сега ще проверяват случая. Бодигардовете са били там сега, само че те занапред ще проверяват кой тъкмо ги е бил. Всички деца са уплашени и недоволстват против това, тъй като моят наследник нито е бил пийнал, нито в миналото е предизвиквал спорове. Как да не преставам да пребивавам умерено, по какъв начин да не преставам да имам вяра в справедливостта, по какъв начин да обичам тази страна “, ридае загрижената майка.

Известната в светските среди Златка Райкова, прочула се около връзките си с сходни нацепени батки, скочи против нещастието в фамилията на пребитото до гибел момче. „ Мирослав! Знаеш ли поговорката: „ Да би спокойно седяло, не би знамение видяло “. Надявам се да я запомниш и отсега нататък да преценяваш къде можеш да избиваш комплекси,

къде да се друсаш и да прекаляваш с алкохола

Това е моят съвет към теб – да се промениш към по-добро и да не ти се случват сходни произшествия. И въпрос към госпожа Татяна Райкова (майка на пребитото момче – б.а.) - за какво е нужно да унижавате сина си обществено в цялостен фейсбук. Има други институции, които да се отзоват и да спомагат. Тук няма да постигнете нищо, най-вече да натрупате негативизми към вас и сякаш „ почтения ви и добър наследник “. Всичко, което чета тук, е неистина и добър сюжет от ваша страна. Надявам се хората да не имат вяра на това и да помислят малко действително над нещата, че никой не го пребиват без причина. Децата ви са невъзможни и невъзпитани, изпълнени със завист и комплекси. Отворете си очите и обърнете внимание на децата си. Заради такава небрежност от страна на родителите децата им потеглят по подобен неприятен път и свършват в най-хубавия случай по този начин “, написа Русата Златка.


Ще се съгласим със Златка, че обществените мрежи не са звеното, което може да помогне в такава обстановка. Но откакто Министерство на вътрешните работи е некомпетентно да се намеси, какво друго остава на потърпевшите, с изключение на да разпространят случилото се и вероятно да предпазят други от сходна ужасяваща покруса. Ако

животът и мъжете около Райкова са я научили

че проблемите се вземат решение с пердах, то има и такива, които не одобряват експанзията за нещо обикновено. Независимо от обстановката. Винаги има излаз, без да се стига до такова зверско посягане.

Ние не проверяваме случая и никога не споделяме, че Мирослав не е направил нещо, с което да подразни охранителите. Да де, но на тях малко им би трябвало да се подразнят и да си показват отсрещния човек като боксова круша. Какво толкоз би трябвало да е направил въпросният юноша, че да го смелят от пердах?! Могат умерено да го изгонят от дискотеката, без да се стига до физическа разпра. А в случай че клиентът прояви въпреки всичко някакво противодействие, по тази причина е 112 – повикайте полицията да се разправя с него! Кой им даде права на въпросните наблъскани с химия господа да раздават правораздаване и те да споделят кой какво заслужава – ритник, пестник, бутилка в главата или стоманена пръчка в ребрата?! Факт е обаче, че тези случаите зачестиха и не минава вечер, без да има такова произшествие в някоя от оборотните чалготеки.


Обинтованият юноша, часове след кървавата кавга

От години охранителите по нощните заведения млатят инцидентно преминаващи пред погледа им момчета, които, естествено, не са им от артилерията. Избират млади, слаби и почтени момченца, на които да покажат какъв брой са мощни и по този метод да засилят егото и евентуално мъжествеността си. Да не приказваме, че е социална загадка, че в действителност нацепените и татуирани батки реализират различен бизнес около наемането си като охранители. На всички е ясно, че те пласират дрога. Къде по-добър пазар от меката на наркотичните субстанции?! Проверки обаче не се вършат, а в случай че се стигне до такава – излизат чисти и почтени. А отговорни сме ние, които сме решили да излезем вечерта да разпуснем от напрегнатата работна седмица. Оказваме се бодил в очите на мъжете с 50-сантиметров бицепс, на които евентуално белото и анаболите дотам са стопили мозъчните им кафези, че ги е трансформирало в зверове, които се хранят от причиняването на болежка и шуртенето на кръв. Това е грозната истината и изгледи за усъвършенстване не се виждат.

Не си мислете, че за девойките е безвредно. Преди време охранителите прикриваха извращенията на Стоян Златния. Той пристигаше в даден клуб с няколко здравеняци, оглеждаше масите и си придърпваше по една госпожица, която обладаваше на сепарето. А тези, охранителите, които би трябвало да ни пазят и да предотвратят сходни бедствия, стоят като заслон на издевателството. Многократно са пускани сигнали против този субект, който за малко бе зад решетките поради сводничество. И по този начин, когато отидете на дискотека, забавлявайте се като за последно, тъй като в действителност това може да се окаже последният път, в който имате тази опция. Гледайте погледа ви да не се засича с така наречен охранители, тъй като те не пазят вас. Търсят си просто развлечение за вечерта. И в случай че вие се забавлявате танцувайки, то те си подвигат градуса, като раздават юмруци и ритници. Молете се ориста на Мирослав да не ви сполети! Не го заслужават даже комплексарите, наркоманите и алкохолиците, които Златка Райкова отписа с лека ръка!

Екип „ ШОУ “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР