Директорът на Областната дирекция на МВР – София – комисар

...
Директорът на Областната дирекция на МВР – София – комисар
Коментари Харесай

Директорът на ОД на МВР- София подаде рапорт за пенсиониране заради Пелов

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София – комисар Георги Григоров е подал доклад за пенсиониране, заяви БНР.
Официално претекстовете не се показват, само че се допуска, че решението на Григоров да напусне системата е обвързвано със случая на избягалия пандизчия Владимир Пелов, който беше убит при престрелка в Ботевград. Именно на ОДМВР – София е и Районното полицейско ръководство в Ботевград, което понесе рецензии за несправяне със случая.
На 12 юни Георги Григоров призна, че Марио Панчев, който умъртви Владимир Пелов, само че след това също умря от раните си от престрелката, е алармирал в полицията, че се усеща заплашен след бягството на Пелов от пандиза.
Припомняме, че в нощта против 6 юни Владимир Пелов, който през април избяга от Софийския затвор, беше убит в центъра на Ботеград от Мариан Панчев. Самият Григоров разгласи на идващия ден, че Пелов е бил в града от към месец: " Ако знаехме къде се намира щяхме да го заловим " , сподели тогава ст. комисар Григоров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР