Директорът на Australian Open Крейг Тайли е уверен, че Рафаел

...
Директорът на Australian Open Крейг Тайли е уверен, че Рафаел
Коментари Харесай

Турнирният директор на Australian Open: Следя Рафа, той очевидно планира да играе в Мелбърн

Директорът на Australian Open Крейг Тайли е убеден, че Рафаел Надал ще взе участие в конкуренцията в " Мелбърн Парк " идващия януари макар травмите, които изтезават 37-годишния испанец през последните няколко сезона.

Надал е повторен първенец в Мелбърн, само че за последно беше на корта точно в Австралия при започване на календарната година, когато получи контузия в бедрото, която на процедура му попречи да играе през цялата акция.

" Рафа тренира. Следя го, тъй като той е извънредно значим за нас. Иска да играе, явно възнамерява да бъде тук. Всичко зависи от това по какъв начин се приготвя. Надявам се през идващите две седмици да получим съответно удостоверение за това. Сигурен съм, че Рафа ще бъде в Мелбърн, тъй като не желае да пропусне опцията да повтори това, което направи преди няколко години ", съобщи Тайли, представен от международните организации.

Рафаел Надал завоюва своята втора купа в Мелбърн през 2022-а година след цялостен поврат във финала против Даниил Медведев. Няколко месеца по-късно Матадора победи и на Ролан Гарос, с цел да вдигне своята 22-а и към този момент последна купа от Големия шлем.

На няколко пъти през тази година испанецът загатна, че 2024-а може да бъде неговата последна в професионалния тенис, като неговото персонално предпочитание е да взе участие на Ролан Гарос, както и на Летните олимпийски игри в Париж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР