Дипломираният лекар и звезда от сериала Откраднат живот - Наум

...
Дипломираният лекар и звезда от сериала Откраднат живот - Наум
Коментари Харесай

Изненада! Наум Шопов-младши - далтонист!

Дипломираният доктор и звезда от сериала „ Откраднат живот ” - Наум Шопов , разкри незнаен факт за себе си, разбра HotArena .

Младият артист страда от форма на далтонизъм и не познава тъмните цветове. „ Не мога да вземем за пример да различа черно от тъмносиньо или кафяво. За мен всички наподобяват еднообразно ”, признава изненадващо той.

Наум няма проблеми с останалите цветове, само тъмните го затрудняват и не съумява да ги разграничи. Често му се случвало да купува дарове за годеницата си Теа Минкова – облекла или аксесоари, без да е сигурен тъкмо в каква гама са обагрени.„ Вече съм привикнал с този собствен минус и не ми пречи ”, изяснява Шопов.

Начинаещият хирург и половинката му неотдавна оповестиха, че ще стават родители. Tе с неспокойствие чакат появяването на бебето и интензивно се приготвят за вълнуващия миг. Терминът на бъдещата майка е при започване на ноември и коремът й пораства с всеки минал ден. Въпреки това обаче, чаровната брюнетка е в добра форма, тъй като не стопира да се движи и да се храни здравословно. Наум пък я обгрижва с огромно внимание и се старае да й угажда.

Минкова твърди, че първоначално изпитала огромни терзания за бебето. Не се успокоила, до момента в който не минали първите три рискови месеца от бременността, през които честотата на спонтанните аборти е повишена. За неин шанс, не страдала от типичните за този интервал гадене и повръщане, само че пък се чувствала отпаднала  и прекарвала огромна част от времето си в сън.

Сега силата й се е върнала и даже си разрешава да спортува, само че по-умерено и без огромни тежести. „ Упраженията, които върша, са леки и са подобаващи за бременни дами. По никакъв метод не вредят на плода ”, изяснява Теа. 

Бъдещите родители се сгодиха предходната есен, само че още не бързат със сватбата, а изчакват най-подходящия миг. Наследникът на артистичната фамилия Шопови изненада приятелката си с годежен пръстен на писта за дрифт. Мнозина останаха учудени от този факт, тъй като екранният доктор Борис Тасев с нищо не издаваше, че е подготвен за брак. Дори в противен случай – в свои изявленията споделяше, че не бърза за гражданското и сякаш предвиждаше да направи тази стъпка в по-далечно бъдеще. Сега обаче е в очакване на първия си правоприемник и явно приветства концепцията за женитба с отворени прегръдки.

Наум и Теа почнали опитите за дете, когато най-накрая се почувствали постоянни във финансов проект . Шопов сполучливо приключи здравното си обучение и се занимава с още куп странични действия, които му носят доста положителни приходи. Неотдавна с годеницата му си купиха необятен апартамент, който подредиха по последна мода, а откакто свиха гнездото, усетиха, че е време да станат същинско семейство. „ Искаме да имаме най-малко две деца! ”, споделят  влюбените, предават от Уикенд.          
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР