Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри

...
Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Уайлдър счупи тъпомера с оправдание за загубата! Активира клаузата за трети бой

Дионтей Уайлдър ще задейства клаузата в контракта с Тайсън Фюри за трети мач помежду им, която се явяваше негова застраховка при тъкмо такова арзвитие - загуба. Това разкри самият американец пред The Athletic. Бившият първенец на Световния боксов съвет упорства мачът да се състои през лятото.

" Със сигурност ще има още един мач. Ще го създадем ", съобщи Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с механически нокаут и хвърлена бяла забрадка от щаба на янкито. Бронзовия бомбардировач се ядоса на асистент треньора си Марк Бреланд и посочи, че не е желал да се предава.

Чернокожият войник получи тежки удари и целият бе оцапан с кръв от побоя, който отнесе. Първоначално разгласи, че е имал проблеми с единия крайник и това се е оказало решаващо. Сега обаче добави и ново, този път безумно опрощение за провалянето.

В изявлението за The Athletic той съобщи, че 20-килограмовият черен костюм, с който излезе на кръга в чест на месеца на цветнокожите, е отслабил краката му и това също е повлияло на представянето му в мача.

В задачата се пита кой го накара да го прави. Едва ли е Фюри...
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР