Диня и сирене - добре позната и супер вкусна комбинация

...
Диня и сирене - добре позната и супер вкусна комбинация
Коментари Харесай

Търсите идеално узряла диня: Ето как да познаете дали плодът ще бъде сладък

Диня и сирене - добре позната и супер вкусна композиция за летните жеги. Диня под формата на чорба, десерти, напитки - този плод е в действителност неповторим.

Добре узрялата любеница има кондензиран, тъмнозелен цвят, който демонстрира, че е зряла на слънце и в действителност е подготвена за ядене.

По-светлите райета би трябвало да са контрастно бледи и да не стоят прекомерно размазани. Можете също по този начин да я помиришете. Както вършим с пъпешите. И да хвърлим едно око на опашката. По-изсушената на външен тип опашка демонстрира, че динята е узряла. Ако опашката е зелена, това евентуално значи, че е откъсната прекомерно рано и няма да е узряла.

 Зрялата любеница има гладка и матова кора. Не купувайте любеница, чиято кора е сцепена.

Като почукаме с кокалчетата на пръстите по кората, звукът би трябвало да е леко ням.



Освен това би трябвало да има два пръста разстояние сред светлите райета. Този съвет идва не от кого да е, а от Рий Дръмън, известна със своите кулинарни излъчвания, написа webcafe.

Тя мери дали сред светлите линии на динята има два пръста разстояние и счита, че това е идеалният знак узрял е вкусният плод. Ако дистанцията е по-малко, значи плодът не е узрял, а в случай че е доста по-голямо - презрял е.

Можете да бъдете деликатни и за тежестта. Ако една любеница е огромна, а относително лека, значи е презряла и не доста сладка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР