Димитър Рачков страда от същия проблем като певеца Веселин Маринов-безконтролно

...
Димитър Рачков страда от същия проблем като певеца Веселин Маринов-безконтролно
Коментари Харесай

Митко Рачков се поти повече от Веско Маринов

Димитър Рачков страда от същия проблем като артиста Веселин Маринов-безконтролно потене, което го слага в редица неуместни обстановки, разбра Hotnews.bg. Комикът е непрестанно влажен, не излиза на сцената на „ Като две капки вода” без забрадка в джоба, а гримьорките го привеждат във тип във всяко спиране за реклами. При последното предаване другият водещ Васил Василев-Зуека не устоя и даже го подкачи за казуса, от който Митко страда от години.

В момента обстановката се утежнява в допълнение от спрения климатик в студиото на Капките, както изискват наредбите на оперативния щаб за битка с ковид. Климатици сега са изцяло неразрешени поради опцията да създадат заразяването с короната по-лесно, тъй като въртят еднакъв въздух и този в студиото не работи към този момент седмици.

Hotnews.bg напомня, че Рачков се потеше щедро и при гостуването си при Слави Трифонов, а тогава се наложи сътрудника му Любо Нейков да го избави, като особено за него донесе забрадка, с която гостът се избърса непосредствено пред камерите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР