Димитър Кисьов, който стана известен като мъжа, който размаха пистолет

...
Димитър Кисьов, който стана известен като мъжа, който размаха пистолет
Коментари Харесай

Мъжът, който плашеше с пистолет в Борисовата градина с нов удар срещу кучкари

Димитър Кисьов, който стана прочут като мъжа, който размаха револвер и рисува кръстове върху дърветата в Борисовата градина е заплашвал кучкари.

От през вчерашния ден са подадени нови сгинали против Кисьов, който е отпред на клуб във Федерацията по лека атлетика. Този път той е провел спортно събитие в парка, на което са раздавани тениски на деца, с надписи, които насаждат ненавист и са срещу домашните любимци. Картинките изобразяват задраскани кучета.

„ На всяко дърво имаше табелка с надпис: „ Забранено за кучета”. Имаше обидни думи по тях. Започнах да ги махам, тъй като са противозаконни. В този миг се появиха няколко мъже, които започнаха да ме бутат. Сред тях беше и Кисьов. Ако бях сама, щяха да ме набият. Обиждаха ме, заплашваха ме”, описа една от пострадалите дами пред камерите на Нова телевизия.

"Димитър Кисьов агресира против хората, които махат противозаконните му табели. Всички заобикалят да се разхождат по тази алея, всички ги е боязън. След като спасихме дамата от нападението чух еидният да извиква: в случай че беше сама, щях да ти разбия главата. Ще го потвърждавам в съда за това ", описват очевидци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР