Дигиталните технологии продължават да са основен катализатор за промените в

...
Дигиталните технологии продължават да са основен катализатор за промените в
Коментари Харесай

Digital Trends 2022 – технологиите, в които бизнесът вярва и инвестира

Дигиталните технологии не престават да са главен катализатор за измененията в света, давайки на бизнеса и институциите повече благоприятни условия да усъвършенстват услугите си и живота на хората.

Форумът, който ще се организира на събира специалисти на водещи позиции в световни компании, измежду които Microsoft и Adidas, както и едни от най-успешните IT бизнесмени от България и района с мащаб на бизнеса в целия свят.

Участниците в Digital Trends 2022 ще дискутират най-важните софтуерни решения, благоприятни условия и тактики, до момента в който дават 100% на практика препоръки и прозрения по какъв начин да развиваме дейно фирмите, хората и концепциите си, както и цялата бизнес среда.

 Digital trends 2022, sofia event center, билети, цифров маркетинг, digital trends

Форумът в Sofia Event Center стартира с водещия преподавател Бела Пап, световен шеф в Microsoft Advertising, който ще запознае публиката с най-новите потребителски трендове след Covid-19, включващи възхода на така наречен " Workday Consumer " държание.

Владислав Лазаров, който управлява световното развиване на цифровите артикули в Adidas, ще приказва за развиването на metaverse технологиите и за използваните маркетингови тактики в метавселената.

Сред най-интересните лектори е Анна Полишчук, съосновател на украинската платформа Lalafo, която ще приказва за съхраняването на сполучливата украинска стартъп екосистема по време на война, както и за ролята на бизнеса, който управлява, в помощ на нейните сънародници.

Естонецът Юлар Яксо, създател на Digital Nation и директен участник в превръщането на Естония в най-развитата в цифрово отношение европейска страна, ще разкрие верния, бърз и ефикасен път за софтуерна промяна на обществените и административни процеси в интерес на бизнеса и жителите.

Всички основни лектори на Digital Trends 2022 ще дадат посоката за полемиките по тематиките в петте панела на събитието:

▪ eCommerce
▪ The Power of Scalability
▪ Future Is Fintech
▪ Next Gen Metaverses
▪ Building the Digital State

В панелите ще се включат водещи мениджъри на компании от софтуерния, търговски, банков, осигурителен и обществен бранш, измежду които SiteGround, Glovo Bulgaria, DHL, eMag, MasterCard, A1, KBC Group, iBank, TBI Bank, Uniqa.

Всички те ще споделят на практика опит от своята сфера на деяние, с фокус се върху най-полезните и перспективни цифрови решения за бизнеса у нас.

Билетите за събитието към този момент са в продажба, като първите 60 ще имат опцията да закупят билети на цена от 60 лева Ето и от кое място могат да бъдат закупени от.

Digital Trends 2022 се провежда от водещите цифрови медии в България profit.bg и novini.bg, част от швейцарската група Ringier AG. Събитието се реализира с поддръжката на рекламните организации The Locals, Digitalid, All digital и Mccann Sofia.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР