digital.bgНова седмица, нови интересни приложения. Традицията продължава сс селекция от

...
digital.bgНова седмица, нови интересни приложения. Традицията продължава сс селекция от
Коментари Харесай

5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази седмица

digital.bg

Нова седмица, нови забавни приложения. Традицията продължава сс селекция от AndroidPIT с атрактивни приложения и игри за Android, които си коства да преглеждаме в свободните мигове през идващите дни.

Virus War

Това е семпла, само че забавна игра, която употребява претекстове от класическите игри за галактически кораби и пукотевица през 80-те и 90-те години. Вместо галактически кораби обаче, в тази ситуация борбата е против вируси, които би трябвало да бъдат отстранени. Някои от тях са по-устойчиви на стрелбата и изискват повече старания, както и деликатна преценка по кое време да бъде стреляно по тях. След сполучливите равнища има награди и възмжност за ъпгрейдване на кораба, с цел да е още по-добър.

 



 

Skit

Приложение, което улеснява ръководството на останалите приложения, които са конфигурирани на телефона. Чрез него потребителят може да получи повече информация за функционалностите на приложението, дали е редовно или не, с кои версии на Android е съвместимо и други Освен това демонстрира и достъп до какви позволения има приложението, като дава и оценка на неговата сигурност. Има и изложение какви действия прави приложението и с какви документи борави. Може да се извлече APK файла и да се споделя.

 



 

1х1 Multiplication Tables

Една семпла игра за дребни деца, които навлизат в математиката. Чрез нея те могат по-лесно и бързо да учат таблицата за умножение, трикове за по-лесно и бързо броене и други Има и викторини, с цел да могат децата да ревизират какво да научили. Някои функционалности обаче са платени.

 



 

Reality Clash: AR Combat Game

Игра, която наподобява много обещаващо. Тя употребява добавена действителност и е First Person Shooter.  Идеята е, че играчите обикалят в близост и попадат на съперници. Тези съперници са други действителни играчи, които може да са на другия завършек на света, само че се появяват на екрана пред играча. Отстрани всичко това може да наподобява малко необичайно – човек обикаля в близост, гледа в телефона си и подскача и кляка. Но пък за играчите може да е занимателно.

 



 

Coda

Приложение, което е основано от някогашни чиновници на Гугъл. Неговата цел е да промени метода, по който хората употребяват документи на мобилните си телефони. Потребителят може да основава най-различни типове документи. От по-семпли описи за извършване на покупки, до по-сложни дкументи, графики и други Има и опция за колаборативна работа и други



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР