Диета, богата на фруктоза, може да увреди имунната система. Ето

...
Диета, богата на фруктоза, може да увреди имунната система. Ето
Коментари Харесай

Забравете за тях: Вижте кои храни са опасни заради фруктоза, която съдържат

Диета, богата на фруктоза, може да повреди имунната система. Ето за какво е толкоз значимо да знаете храните, които да избягвате.
Фруктозата е естествена захар, съдържаща се в здравословните плодове и зеленчуци. От друга страна, източниците на тази захар, като подсладители, са нездравословни за организма, защото могат да увредят имунната система.
Учени от Англия потвърдиха, че би трябвало да се заобикалят храни с високо наличие на фруктоза. Най-вече е в газираните питиета, сладкиши и комфортни храни.
Този вид диета може да докара до хронични болести, в това число затлъстяване, диабет вид 2 и безалкохолни мастни чернодробни болести.
Фруктозата предизвиква инфектиране на имунната система и този развой води до появяването на по-реактивни молекули, които също в допълнение предизвикат възпалението. Ето за какво е толкоз значимо да следите диетата си.
Стойте надалеч от храни с високо наличие на захар като сода и други безалкохолни питиета и консервирани плодове. Може да бъде потребно да намалите сладките зърнени храни, които обичаме да ядем на закуска, изключително всички типове шоколадови зърнени храни.
Нездравословната храна като цяло е извънредно рискова за нашето тяло, само че съдържа и доста фруктоза. Въздържайте се от магазини за бързо хранене, сладкиши и сладкиши. По-добре е да ги приготвите сами, когато знаете тъкмо какъв брой захар употребявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР