Диана Найденова е успяла доста бързо да свали поне 15

...
Диана Найденова е успяла доста бързо да свали поне 15
Коментари Харесай

Диана Найденова свали 15 кила след житния пост

Диана Найденова е съумяла много бързо да смъкна най-малко 15 кг, видяха нейни колежки. Водещата наподобява надалеч по-слаба и по-стройна в сравнение с беше до неотдавна. Говори се, че е правила житния пост на Петър Дънов и по този начин съумяла да се втали.
 

Прави усещане, че смяната във външния тип на Диана Найденова е настъпила напълно неотдавна. Тя съответствува с интервала, в който родните звезди, а и доста елементарни хора, се подлагат на житния режим. Според него най-малко 10 дни единствената храна, която се приема, би трябвало да бъде 100 грама пшеница, три ябълки, три лъжички мед и девет ореха . Освен това се стопират цигарите, алкохолът, кафето и всички чайове без билковит е. При толкоз алегорично количество храна отслабването е стремително, а най-вече килограми смъкват най-пълните.

Според заподнати, Диана Найденова се е подложила точно на този режим на хранене. Освен, че с него се стопяваш, се твърди, че бил добър и за здравето, тъй като прочиствал идеално целия организъм. При водещата от Нова тв резултатът най-малко върху външния тип наподобява добър. Миналата седмица тя се появи в ефир в доста по-добра форма от тази, в която феновете са привикнали да я виждат. Ако продължава да слабее по този начин, скоро ще може да влезе в категорията на най-стройните си колежки в малкия екран.

Напористата водеща в никакъв случай не се е славела като фина дама, само че през по-голямата част от кариерата си е била съблазнителна и харесвана жена. Това се промени преди няколко години, когато стартира стремително да дебелее. Имаше миг, в който очевидно гонеше 100 кг и продължаваше да наедрява. Първо се заприказва, че взима лекарства с вяра да забременее, а по-късно – че страдала от проблеми с щитовидната жлеза. Известно е, че при тиреоидит на Хашимото килограмите се натрупат безусловно от въздуха, защото метаболизмът става доста муден. Прави усещане, че Диана не един път е отсъствала от своя план „ Карай напряко ” в Нова телевизия. Миналата седмица, когато посетител в предаването бе Деница Сачева, Найденова беше на екран, само че седмица по-рано да вземем за пример мястото й бе заел сътрудника й Методи Владимиров. Говори се, че повода за отсъствията й са нейните здравословни проблеми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР