Диагоналът Цветан Соколов започва тренировки с националния отбор по волейбол

...
Диагоналът Цветан Соколов започва тренировки с националния отбор по волейбол
Коментари Харесай

Цветан Соколов се завръща в националния отбор за мачовете във Варна

Диагоналът Цветан Соколов стартира тренировки с националния тим по волейбол от през днешния ден. Селекционерът Силвано Пранди има желание да разчита на него за мачовете от Лигата на нациите във Варна тази седмица.

В петък българите играят с Австралия, а по-късно срещат Япония и Италия.

" Със сигурност, това което мога да ви кажа, че ще има четири промени в състава за шампионата във Варна. Първо Цецо Соколов ще се причисли към тима и в случай че всичко е наред, ще играе във Варна. След това Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов и четвъртият играч, който ще прибавим, ще бъде Теодор Тодоров, който ще размени цялостния дебютант, който беше с нас до в този момент - Николай Колев ", сподели Пранди при завръщането в България.

С две победи от шестте си мача дотук националният тим е на 12-ото място. Българите имаха тежки пътувания до Аржентина и Китай за първите два минитурнира.

Пранди остана сериозен за представянето на тима. Той видя като аргументи незадоволителното време за подготовка, както и ненапълно продължителното пътешестване от Аржентина за Китай.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР