Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев коментира пред BGvolleyball.com победата над

...
Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев коментира пред BGvolleyball.com победата над
Коментари Харесай

Венци Георгиев: Надиграхме Монтана изцяло

Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев разяснява пред BGvolleyball.com успеха над Монтана , с която " алените " изравниха полуфиналната серия.

" Вчера мачът беше доста равносилен. Днес дуелът беше напълно наш. Дори в гейма, който изгубихме в края, доминирахме. Лошото е, че изпускаме основни моменти. Радващото е, че напълно надиграхме тима на Монтана. Пренасяме серията в София. Може би те не бяха възобновени душевен от първия мач, през вчерашния ден беше доста тежко, съвсем три часа. Иначе не преставам да мисля, че тимовете са равностойни и ще е доста тежка серия ", сподели Георгиев.

На въпрос дали противоречивата обстановка в края на първия мач е оказала въздействие върху тима, Георгиев съобщи: " Това, че бяхме гневни, беше най-малкото, което може да се каже за тази обстановка. Искам да поздравя съдиите. Нищо общо с вчерашното съдийство. Както виждате, през днешния ден съдиите не се виждаха. Щом е по този начин, това значи, че са си свършили работата прелестно. "

" Със сигурност това е основен мач, тъй като в противоположен случай ставаше 2:0. Предстоят още тежки мачове ", показа играчът на ЦСКА.

Относно почитателите на тима, които поддържаха отбора в Монтана, диагоналът сподели: " Благодарихме им персонално. Помогнаха ни доста. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР