Дейвид Шмитц загубил жена си Бранди през 2011 година заради

...
Дейвид Шмитц загубил жена си Бранди през 2011 година заради
Коментари Харесай

Жена му умряла от рак, а след 2 години той получил от нея чудо…

Дейвид Шмитц изгубил жена си Бранди през 2011 година поради рак на яйчниците в 4 етап. Тази страшна диагноза била сложена януари, а през септември тя умряла. Красивата жена била единствено на 46 години. Отишла си, оставяйки любящия си мъж дружно с 4-те им сина. След гибелта на Бранди Дейвид непрекъснато получавал знаци, които напомняли за брачната половинка му. Той знаел, че тя постоянно е наоколо, наблюдавайки него и децата.

В деня когато Бранди умряла, на небето се появила двойна дъга, въпреки да не бил валял дъжд към този момент пет седмици. Любимата ария на Бранди и техният дребен наследник била „ Някъде над дъгата “.

Дейвид виждал и други знаци – чайки (любимите птици на жената). Той ги гледал и усещал нейното наличие. Но две години след гибелта си Бренда напомнила за себе си повече от действително.

Дейвид бил поканен в радио Стар 102,5  да поговори за Бренда, за фамилията, за това по какъв начин живеят и за скорошната си случка с прелестна жена на име Джейн. Дейвид взел решение и отишъл в радиото. Но той не знаел, че преди гибелта си Бренда написала писмо до Стар 102,5. Това писмо тя дала на своя близка другарка и помолила да го пази, до момента в който не настъпи нужният миг.

Бренда, която виждате на фотографията долу, считала, че подобен миг ще настъпи обезателно – Дейвид ще срещне жена, с която ще продължи напред в живота и ще стане майка на нейните синове. Особена потребност от майка имал най-малкият, който бил единствено на две, когато се случила драмата.

Когато приятелката схванала, че Дейвид е направил предложение на Джейн, тя схванала, че моментът е настъпил.

Жената се обърнала към Стар 102,5, разказала им какво се било случило и им дала писмото. Всяка година тази радиостанция извършва коледните стремежи на тези, които имат огромна потребност. Бренда имала коледно благопожелание за Дейвид и неговото ново семейство.

В писмото тя молела за три неща: да се провежда дни за хубост за новата изгора на Дейвид – маса, спа и други приятни женски процедури, тъй като която и да е тази жена, тя го заслужава.

След това Бренда желала да изпрати цялото семейство на странствуване до Дисни Ленд, където всички можели да получат сума ти ярки усещания.

Третото предпочитание било да се провежда за лекарите и медицинския личен състав, които се грижели за Бренда и другите заболели от рак, занимателна вечер в града.

Когато чиновниците на радиото получили това писмо, те се трогнали до дъното на душата си и взели решения да изпълнят всички стремежи на Бренда. Включили към това мероприятие локални компании и съобщества. Когато Дейвид бил в студиото, не съумял да сдържи сълзите си.

В писмото на Бренда имало и обръщение до Джейн, само че какво е то – не ни е известно. Знаем единствено, че Бренда е необикновен образец за кураж, храброст и всеобхватна обич. Тя съумяла да се погрижи за по-нататъшната орис на фамилията си и да направи всичко, с цел да бъдат мъжа и децата й щастливи. Много тъпо, че заболяването лишила такава жена.

Надяваме се, че Джейн ще се окаже не по-малко грижовна и любяща брачна половинка и ще донесе щастието в това семейство.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР