Дейвид и Виктория Бекъм заедно с най-малките си деца прекарват

...
Дейвид и Виктория Бекъм заедно с най-малките си деца прекарват
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Времето, прекарано със семейството, е най-ценното

Дейвид и Виктория Бекъм дружно с най-малките си деца прекарват последните летни дни на отмора в Хърватия. Двойката показа фотоси от пътуването в обществените мрежи.

Ако се съди по фотосите, почивката на звездното семейство е натоварена. Компанията се вози на яхта, любува се на локалната кухня и живописни гледки. Вдъхновен от красивия залез, Дейвид запечатва с камера сантиментална целувка със брачната половинка си.
               

В своя Instagram профил английската звезда попита Виктория дали е харесала новата му " лятна " прическа, а тя отговори с възхитително емоджи.

Дейвид също по този начин се оплака, че 12-годишната му щерка Харпър, към която постоянно е проявявал особена деликатност, пораства прекомерно бързо. Той не пропусна опцията да промотира няколко спортни марката. 

" Времето, прекарано със фамилията, е най-ценното. Изпращам ви целувки. Обичам те, Дейвид Бекъм ", написа Виктория в профила си в обществената мрежа Instagram.
               

Може би с пътешестване до Хърватия Дейвид реши да отпразнува скорошната победа на футболния си клуб Интер Маями във финала за Купата на лигата. Лионел Меси подписа с клуба това лято. Преди мача в четвъртфинала за Купата на лигата Харпър Бекъм изведе известния футболист на терена, държейки го за ръка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР