Девин Холмс от Тексас получи куршум в главата от най-добрата

...
Девин Холмс от Тексас получи куршум в главата от най-добрата
Коментари Харесай

Ужасяващо: Мъж бе прострелян в главата от най-добрата си приятелка по време на излъчване на живо във Фейсбук

Девин Холмс от Тексас получи патрон в главата от най-хубавата си другарка като шокиращият случай се случи по време на предаване онлайн на Фейсбук. Мъжът е оживял, само че се намира в тежко положение, а приятелите му се пробват да потвърдят на полицията, че произшествието е чиста случайност.

В събота, 31 март, Холмс, дружно с Кадилак Коулмън и Касандра Демпер отивали в Хюстън. По време на пътуването, компанията решила да зареди гориво на бензиностанция, както и да отпочинат за малко, оповестява Crimeola.com. В същото време се пуснали онлайн във Facebook. Комуникацията с аудиторията, която гледала излъчването, се оказала къса. Касандра се заинтересувала от револвер, който разкрила в салона на колата. Тя го сграбчила, заредила го и макар предизвестията на приятелите си, докоснала спусъка.


Дейвин

Куршумът блъснал Дейвин в главата. Изплашените другари бързо излезли от автомобила и се втурнали да се обадят на незабавна помощ. Мъжът, чията кръв изтичала, бил незабавно приет в болница, понастоящем той е в интензивното поделение в тежко положение.


Касандра

Полицията към този момент е разпитала Касандра и Кадилак, само че не прецизира на кого от тях принадлежи оръжието. Разследването на случая продължава.



През 2013 година Девин приключва университет, като с изключение на британски, той приказва свободно френски, испански и сръбски. На страницата му във Фейсбук има доста фотоси на щерка му, която на 10 март е навършила пет години.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР