Деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането

...
Деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането
Коментари Харесай

Форум бременност и детско здраве отново в Пловдив


Деветото издание на най-голямото профилирано събитие, отдадено на бременността, раждането и развъждането на детето, още веднъж стъпва

в Пловдив. След големия интерес към "Форум бременност и детско здраве "

на Puls.bg през 2017 година, на 7 октомври градът още веднъж ще е хазаин на събитието.

На сцената му още веднъж ще участват водещи български експерти в региона на майчиното и детското опазване на здравето , които ще дадат скъпа информация и на практика препоръки на бъдещите и сегашни родители в задачата им да отгледат здрави и щастливи деца.

В рамките на три панела "Форум бременност и детско здраве " ще се концентрират върху значими моменти, свързани с бременността, раждането и грижите за бебето и детето .

В първия панел

„ 9 вълнуващи месеца “
акушер-гинекологът доктор Васил Даскалов и ембриологът доктор Мариела Даскалова ще показват развиването на бременността от два значими аспекта – от позиция на измененията в организма на дамата и следенето на бременността и развиването на новия живот. Д-р Райна Стоянова ще разяснява особеностите на храненето по време на бременността.

Във втория панел експерти от разнообразни сфери ще дискутират най-важните моменти, свързани с раждането . Акушерка Катя Павлова от Пловдив, която завоюва класацията на Puls.bg “Специалистите, на които имам доверие” , ще показа своята професионална позиция за реализиране на умерено раждане. Адвокат Мария Шаркова ще засегне една от най-деликатните тематики в публичното пространство „ Раждането - имам ли право на избор “.

Свързани публикации.. Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив на 1.10. 0 Форум дава отговор на горещи въпроси " онлайн " 0 Форум бременност и детско здраве 2015. Първи ден 1 0

Третият панел „ Светът на бебето “ ще бъде отдаден на грижите за новороденото след изписването от родилния дом. Петя Запрянова от Алианса на българските акушерки ще даде отговор на най-горещите въпроси на бъдещите и сегашни родители по отношение на кърменето. Международно известният доктор и преподавател доктор Василка Юрукова ще даде своя опит в оправянето с най-срещания проблем на родителите – честото боледуване на малчуганите в ранна детска и предучилищна възраст.

Очаква Ви и специфична изненада -

лотария с награди за гостите. Голямата премия еще бъде гратис раждане в болница в Пловдив. Бъдещата майка, която ще завоюва, ще получи безвъзмездни консултация с анестезиолог, анестезия, избор на лекарски екип и престой в болничното заведение. За да вземат участие в томболата, дамите би трябвало да се записват и участват на събитието.

Форум бременност и детско здраве на Puls.bg ще се организира в

Гранд Хотел Пловдив. Начало: 10.30 ч.

Повече детайлности за събитието, програмата, информация за лекторите и регистрация за присъединяване във форума, може да откриете на events.puls.bg.

Деветото издание на "Форум бременност и детско здраве " се организира с поддръжката на

Болница „ Селена “, CryoSave, Алтерко, Ficosota, Ganchev.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР