Деветкратният световен шампион в ралитата Себастиен Льоб обмисля шокиращо завръщане

...
Деветкратният световен шампион в ралитата Себастиен Льоб обмисля шокиращо завръщане
Коментари Харесай

Себастиен Льоб обмисля завръщане в Световния рали шампионат

Деветкратният международен първенец в ралитата Себастиен Льоб обмисля шокиращо завръщане по пътищата. Това разкри самият той, потвърждавайки че мисли от дълго време върху сходна опция. Засега проектите на именитият французин са да взе участие в " едно или две ралита " през идващия сезон.

Преди шест седмици Льоб направи тест на асфалт във Франция на " Ситроен " С3 WRC, с който френският отбор взе участие в шампионата. Изпитанията на деветкратния първенец свършиха работа и в рали " Германия " Андреас Микелсен взе второ място.

" Все още изчаквам да видя дали " Пежо " ще има стратегия в рали-кроса през идващия сезон и евентуално това ще бъде моята съществена цел за 2018 година Все отново изследвам календара дали ще мога да вземам участие в едно или две ралита от WRC ", разяснява Льоб.

Французинът ще взе участие в още един тест за " Ситроен ", който ще бъде в Каталуня, преди идния кръг от шампионата рали " Испания " (5-8 октомври). Льоб ще тества разлини настройки на окачването и диференциала.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР