Детска градина е обявена за публична продан от частен съдия-изпълнител.

...
Детска градина е обявена за публична продан от частен съдия-изпълнител.
Коментари Харесай

Отзвук от корона кризата: Съдия-изпълнител продава детска гр...

Детска градина е оповестена за обществена обмен от частен съдия-изпълнител. Причината са вземания към взискател, евентуално свързани с посочените тежести върху парцела – ипотеки, контракти за наем и забрана, вписани в Службата по вписванията.

Търгът, който ще се организира от 27 март до 27 април, е за частната детска градина „ Доброта “ в село Синитово. Първоначалната цена е 184 680 лв.. За обмен са оповестени аграрен парцел с повърхност 1000 кв.м, дружно с солидна двуетажна постройка, състояща се от две обособени постройки на калкан. Едната е с разгъната застроена повърхност 216 кв.м с кухненски бокс, спалня, хигиеничен възел, вътрешна стълба за второ равнище, на което има кулоар, хол с столова, независима кухня, спалня и общ хигиеничен възел. Другата също е на два етажа с план за преустрояване и надстройка, съставлява детска градина с празненство център. Общата й повърхност е 277,6 кв.м, дружно с усъвършенстване – по-малка сграда от 40 кв.м. Това излиза наяве от съобщение, оповестено от частния съдия-изпълнител Добромир Даскалов.



Детската градина действа и досега, като работи по модерната в последните години методика на Мария Монтесори. Предлага даже превоз за децата от врата до врата при предпочитание на родителите да се възползват, а в двора за малчуганите е построен и басейн. От фейсбук страницата на детското заведение се вижда, че дребните му ученици са имали атрактивна гостенка при започване на март – известната пазарджишка национална певица Ива Гидикова. После са правили кукерски маски и са гонили злото по остаряла българска традиция. Хубавата като цяло концепция обаче очевидно среща усложнения в недотам удобната икономическа среда в страната ни. Вероятно за това роля е изиграла и корона рецесията, нанесла жестоки удари върху дребния и междинния бизнес.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР