Десният краен защитник Иван Турицов ще се завърне в титулярния

...
Десният краен защитник Иван Турицов ще се завърне в титулярния
Коментари Харесай

Основен футболист на ЦСКА се завръща срещу Ботев

Десният краен бранител Иван Турицов ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА - София за идното домакинство на Ботев (Пловдив) в неделя, написа " Тема спорт ". Той не взе присъединяване в последните два мача, откакто получи травма при успеха с 1:0 над Арда в шампионата за Купата на България. Той имаше проблеми с аддукторите, които не му разрешиха да играе против Берое и ЦСКА 1948.
Прочетете още
Бранителят обаче към този момент тренира на цялостни обороти и ще бъде подготвен за игра за мача през уикенда. Той ще размени на поста привлечения през зимата от Арда Мартин Стойчев, защото характерностите му в отбранителен проект ще бъдат от по-голяма изгода против " канарчетата ". Стойчев е и под въпрос за срещата дружно с Емануел Шакич.

Турицов е и единственият национал в състава на ЦСКА - София, стана ясно от оповестеният през вчерашния ден лист с повиквателни от селекционера на България Илиан Илиев. " Червените " ще имат трима представители при младежите - Стойчев, Християн Петров и Станислав Шопов.

Вече пък стана ясно, че дуелът с Ботев пропуска Тобиас Хайнц, който има травма в глезена от мача с ЦСКА 1948. В състава има и двама футболисти, застрашени от наказване - Тибо Вион и Амос Юга, които имат по 8 жълти картона.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР