Деси Цонева роди дъщеря си Бианка-Димана пред месец, но бързо

...
Деси Цонева роди дъщеря си Бианка-Димана пред месец, но бързо
Коментари Харесай

Прясната родилка Деси Цонева пак се разголи

Деси Цонева роди щерка си Бианка-Димана пред месец, само че бързо влезе във форма, видя HotArena .

Репортерката от предаването „ На кафе ” не се тормози да се снима по долни дрехи и да вади на показ наедрелия си бюст. Брюнетката към момента кърми бебето и гърдите й очевидно са нараснали размерите си.

Щерката на починалия публицист Димитър Цонев се хвали, че се усеща чудесно, откогато дребната Бианка-Димана се появила на бял свят. Неусетно свалила насъбраните през бременността килограми без диета и без спорт. Журналистката има намерение напълно скоро да се върне на работа, тъй като уговорките в „ На кафе ” не й тежат и не лишават огромна част от времето й. Тя споделя, че ще продължи да кърми, до момента в който може, тъй като има вяра, че това е най-хубавото за детето й.

Синът на Деси от първия брак – 9-годишният Янчо Таков , обикнал сестричката си от пръв взор и до момента не е проявявал ревнивост към майка си. Той осъзнавал, че бебето има по-голяма потребност от нея и не претендирал цялото й внимание. „ Много е свестен, въобще не прави проблеми ”, разяснява Цонева.
Най-щастлив от раждането на Бианка-Димана бил бащата Явор Стефанов , който има две огромни дъщери от предходна връзка, само че те от дълго време са независими. Сега заможният издател си припомнял какъв е животът с бебе, но не се чувствал отпаднал. Момиченцето било умерено и не създавало проблеми на родителите си.

На 6 юли Деси и Явор подписаха брак пред погледите на най-близките си хора и към този момент публично са семейство. Тя одобри неговата фамилия, въпреки че в медийните среди постоянно ще бъде по-известна като Цонева. Съпрузите си споделиха  „ да ” в стеснен кръг, а охолно празненство и църковна женитба възнамеряват да провеждат чак идното лято. Чаровната брюнетка призна, че избира първо да роди, да спре да кърми и тогава да мисли за огромно празненство. Тя разкри още, че по всяка възможност лъскавата гала с доста посетители ще се състои на 3 юни 2020 година – тази дата е специфична, тъй като тогава с Явор ще честват третата годишнина от запознанството си. На формалното сключване участваха едвам петима души - младоженците, кумовете и синът на булката. Въпреки камерния състав, Деси облече бяла рокля и зашемети гостите с блестяща визия. Тогава бременността й към момента не беше напреднала и коремът й не личеше чак толкоз.

Цонева е споделяла, че втората й бременност протекла много по-различно от първата – изморявала се по-бързо, предпочитала да лежи повече, а рисковите преживявания оставила за по-късен стадий. В началните месеци имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, само че съгласно персоналния й доктор те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, само че с настъпването на есента този проблем отминал.

Деси е с цели 19 лета по-млада от сегашния си брачен партньор , само че това не пречи на връзката им. Тя твърди, че постоянно е предпочитала по-възрастни и осъзнати мъже, които знаят какво желаят от живота, а не капризни мамини синчета. За Явор споделя, че е огромната й обич и неслучайно се решила да роди от него. Когато разбрала, че е бременна, изпитала известно съмнение , само че за малко. Няколко дни обмисляла по какъв начин да постъпи и най-после стигнала до безапелационния извод, че би трябвало да задържи и да роди бебето, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР