Десетки пловдивчани използваха хубавото време и се изнесоха днес в

...
Десетки пловдивчани използваха хубавото време и се изнесоха днес в
Коментари Харесай

Десетки пловдивчани откриха ски-сезона в Копривките

Десетки пловдивчани използваха хубавото време и се изнесоха през днешния ден в парк " Родопи " край Пловдив, където неподготвено откриха ски-сезона в курорта " Копривките ".

Тази година снегът ни изненада прелестно и ни накара да се подготвим доста бързо за най-малките скиори, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на ски-пистата в курорта Димитър Николов. Той напомни, че разполагат с две ски-писти - огромната " Галя ", която е с влек и дребната " Ани ", подобаваща за начинаещи от най-малка възраст. Не без горделивост Николов прибавя, че през годините доста деца от Пловдив и региона са се качили на ските точно тук.

Ски-пистата разполага с богат дрешник със ски и обувки всички размери, а начинаещите могат да употребяват и ски-учители, поради което хората го назовават " ски-училище ". Всичко това прави курорта същински парадайс за начинаещите скиори, които се спускат по натурален надолнище. Встрани от ски-пистите има място, където децата могат да се спускат и с шейни.

Николов добави, че един комплект ски за деня е 24 лв., а сноуборд комплект - 29 лв.. Достъпът до плаца без влек е 12 лв. дневно, а с цел да се употребява плацът с влека - за деца до 12 години е 24 лв., а за възрастни 29 лв. дневно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР