Дерматологът д-р Снежана Атанасова и ортодонтът д-р Весела Стоичкова ще

...
Дерматологът д-р Снежана Атанасова и ортодонтът д-р Весела Стоичкова ще
Коментари Харесай

Д-р Снежана Атанасова и д-р Весела Стоичкова за ортодонтията и естетичната дерматология

Дерматологът доктор Снежана Атанасова и ортодонтът доктор Весела Стоичкова ще обсъдят в взаимен лайф в обществената платформа Инстаграм къде са пресечените точки сред ортодонтията и естетичната дерматология.

 

Защо е значимо след ортодонтско лекуване да посетите изящен кожен лекар и по какъв начин ортодонтското лекуване може да усъвършенства симетрията и пропорциите на лицето, както и да повлияе върху цялостната хармония на лицето – са някои от тематиките на лайфа.

 

На 9 ноември (четвъртък) от 19:00ч. кожният лекар и ортодонтът ще разясняват и дават препоръки по тематиката: „ Как ортодонтията и естетичната дерматология могат да се допълват “.

 

Акценти в полемиката онлайн ще бъдат още: Птоза на меките тъкани в резултат на нехармонична класификация на зъбите. Консервативното изваждане на зъби като причина и следствия за ускорение на свличането на тъканите. Как отсъствието на зъбите трансформира външността и по какъв начин това може да се повлияе от интервенция на зъболекар и изящен кожен лекар. Миодинамично равновесие в лицево-челюстната област - какво е и по какъв начин е обвързвано с хармоничния лицев овал. Двойната брадичка има ли връзка с ортодонтските проблеми? Може ли ортодонтското лекуване да усъвършенства пълнотата на устните и да спомогне за един по-дълготраен резултат от дерматологичната интервенция?

 

Д-р Атанасова и доктор Стоичкова ще отговорят на всички въпроси по време на лайф полемиката.

 

Д-р Снежана Атанасова, основател на клиника „ ATA DERMA “,  е кожен лекар с повече от 15 години процедура в България. Притежава две висши медицински образования - приключва медицина в Русия, а по-късно се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България.

 

Редовно взе участие като преподавател в интернационалните конгреси и конференции в страната и чужбина, като постоянно организира и образования за сътрудници в областта на естетичната дерматология. Д-р Атанасова е ръководител на Асоциация на естетичните кожни лекари в България (БАЕД) от основаването на организацията през 2017 година.

 

Д-р Весела Стоичкова е зъболекар с 20-годишна клинична процедура, учител и иноватор. През 2003г. приключва с отличие Медицинския университет в София и печели конкурс за специализация в Московския държавен медико-стоматологичен университет, където през 2008г. придобива научна степен Доктор по медицина.

 

Д-р Стоичкова е завеждащ поделение по ортодонтия във VIP-клиниката „ Холивуд стоматология “ в Москва от 2008 до 2019г. Ортодонт на едни от най-популярните имена в шоу бизнеса в Русия. Platinum Provider за алайнерите на Инвизалайн за България.

 

Асистент е в Катедрата по ортодонтия във Факултета по дентална медицина в София. Експерт постуролог с тапия от Educam, Рим, Италия. Лектор на интернационалните конгреси в страната и чужбина. Лекар, на който българите имат вяра съгласно едноименната ранглиста на читателите на 24 часа в три поредни години. Създател на Happy Smiles Dental Clinic.

 

На 9 ноември, четвъртък, тъкмо в 19.00 часа – всекис интерес към тематиката, може да я наблюдава онлайн и да се включи с въпроси в Инстаграм на профилите: @ataderma и @drveselastoichkovaorthodontics

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР