Депутатите скочиха върху главата на Христо Иванов. Причината е подкрепата

...
Депутатите скочиха върху главата на Христо Иванов. Причината е подкрепата
Коментари Харесай

Депутатите скочиха върху главата на Христо Иванов: Най-позорният в залата!

Депутатите скочиха върху главата на Христо Иванов. Причината е поддръжката на Демократична България за Десислава Атанасова като парламентарен арбитър.

Първи Иванов атакаува Радостин Василев. Той атакува и Йорданова. Василев напомни, че напълно са обърнали позицията си по отношение на претендента за Конституционен съд Десислава Атанасова.

„ Най-позорният в тази зала е Христо Иванов, който громеше Атанасова и твърдеше, че е слисан от нейната кандидатура за Конституционен съд. Аслед това в позицията си говореше напълно друго – че е супер правист, страховит претендент и така нататък Нека излезе и да изясни какво се е случило, с цел да се трансформират нещата ”, не мълча някогашният състезателен министър.

Според Василев и някогашният правосъден министър – Надежда Йорданова, който в този момент застава зад кандидатурата на Атанасова, е споделила, че е сюрпризирана. А в този момент дава рамо на парламентарната шефка на ГЕРБ.

Депутатът се обърна и към Бойко Борисов като го попита за какво се разделя с най-доверения си човек в Народното събрание, с най-подготвения си кадър

Той напомни, че Атанасова постоянно е защитавала аргументирано и квалифицирано идеята на ГЕРБ. Василев позволи, че това е поради „ пристигнала от Брюксел дама “.

Минути по-късно и Станислав Балабанов насочи същия укор към Иванов. Той повтори безусловно същите причини и прикани Иванов да излезе и почтено да изясни каква е трайната му позиция в последна сметка.

Накрая Христо Иванов излезе на трибуната и измрънка, че не е инцидентно, че изборът на хора от политическия терен не е казус в България.

„ Конституцията не е просто текст, който адвокати да поясняват тясно юридически, тя е жив документ, чийто дух е в непрекъснат разговор и взаимоотношение с политическия развой в страната “, сподели Иванов. „ Дори архитектурната среда в Народно събрание се оказва детайл от тази невидима структура от духа на Конституцията Не инцидентно, най остарялата народна власт и парламент действат без писана Конституция “, съобщи водачът на Демократична България.

Попълване на Конституционен съд е друго от попълването на останалите органи, които назоваваме регулатори, за които условията са разнообразни

„ Имал съм мотив да давам моята оценка за Десислава Атанасова като правист. Ако някой се интересува от моята персонална позиция, може да се запознае. В този комплициран развой, ние трябваше да се променим и да преосмислим своите позиция. Приемам, че ще бъдем атакувани, само че считам, че предложенията, които са направени, са законни. Вчера имах диалог с госпожа Атанасова и тя ми сподели „ Разбирам залога “, измъкна се правосъдният министър в кабинет на ГЕРБ Христо Иванов.

Източник: Народ 

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР