Двойка, глобена с £2k за това, че води децата си

...
Двойка, глобена с £2k за това, че води децата си
Коментари Харесай

Родителите „не съжаляват“ след глоба от £2000 за водене на деца на почивка по време на срока

Двойка, санкционирана с £2k за това, че води децата си на отмора по време на периода, въпреки всичко спести £3,2k от цената на пътуването - и споделят, че „ не съжаляват “.

Ребека Ричардсън, на 38, и Дейл Ууд, на 46, желаеха да заведат децата си - Джейкъб, на осем години, и Оливър, на седем години - на събитие един път в живота отмора в Universal Studios в Орландо, Флорида, Съединени американски щати. Но когато съпоставиха цената за посещаване през септември по време на образователния период с октомврийската половина на периода, те бяха учудени да видят разлика в цената от £5k.

Вместо това взеха решение да отидат по време на образователния период, само че споделиха, че в този момент са " се борят да се оправят ", защото са изправени пред големи санкции от локалните управляващи. Съветът на окръг Дарбишър издаде уведомление за закрепена глоба, известна още като санкция, на двамата родители - нареждайки Ребека да заплати £924, а Дейл £1044.

Ако не бяха платили, след 28 дни рискуваха евентуално са преследвани за неявяване на децата си от учебно заведение - макар че към този момент с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР