Доналд Тръмп и неговите съюзници бяха безмилостно подигравани за заснемането

...
Доналд Тръмп и неговите съюзници бяха безмилостно подигравани за заснемането
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и съюзниците му се подиграваха безмилостно за заснемането на реклама на кампания за крийнинг в сградата на съда за мълчаливи пари

Доналд Тръмп и неговите съдружници бяха безмилостно подигравани за снимането на реклама на акция за крийнинг в съд в Ню Йорк.

Потребителите на обществените медии жигосаха „ в действителност смущаващото “ видео, в което се вижда по какъв начин Доналд Тръмп, Ерик Тръмп, Лара Тръмп и двама републикански членове на Камарата от Флорида, Брайън Доналдс и Кори Милс, обезверено молят за средства. Бившият републикански претендент за президент Вивек Рамасвами също е във видеото.

Вижда се по какъв начин групата се редува, с цел да приканва феновете да „ застанат с “ Тръмп по време на правосъдния развой против Сторми Даниелс. Трима от тях са облечени в класическата бяла риза и алена вратовръзка на Тръмп - като Ерик и Лара не съумяват да получат бележката за роклята.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

След това някогашният президент е забелязан да върви зад тях, дружно с юриста си, и по-късно подвига палец на обезвереното видео. Много консуматори не бяха толкоз впечатлени от видеото, защото един човек написа „ Боже мой, това е неуд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР