Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за Патриарха“! И започнаха движение на

...
Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за Патриарха“! И започнаха движение на
Коментари Харесай

Хекимян: „Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за „Патриарха“!

„ Спасителите “ дръпнаха спешната спирачка за „ Патриарха “! И започнаха придвижване на задна, съвсем като новото паркиране. Това написа в пост общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Самоназначилите се за специалисти от „ “ обществено признаха, че катастрофираха с недемократично наложената от тях нова организация за придвижване в града.

След приспивно цитиране на наредби, членове и алинеи – Бонев призна - занапред ще се вършат разбори, комисии и разисквания за нелегално разчертаните бул. „ Патриарх Евтимий “, бил. Витоша “ и бул. „ Нансен “! Тепърва!

Провалът им стартира с неистина и надменно отношение към жителите и продължава с прикриване на информация и безмълвие по основателните рецензии и обвинявания към „ спасителите “.

Щяло да им Комитет по наблюдението на новата организация в идващите месеци – напълно в духа тоталитарния порив, с който постановиха малцинството над болшинството.

Комитет!?

Чухме иносказателно, че не е склонен с новата организация и ще има преразглеждане на всички ЗЛОстотерни неща по трите булеварда.

Напомням:

и през днешния ден не видяхме подготвен и координиран план

не чухме отговор на позицията на Министерство на вътрешните работи, че не са видели план, още по-малко да са го съгласували.

Не дадоха отговор на обвиняванията, че в Протокол 15 на Малката транспортна комисия има подозрение метода, по-който са добавени подписите.

Групата на ГЕРБ- желаеме оставката на зам.-кмета по превоза Павлов поради следващо прикриване на информация и непрозрачно осъществяване на планове, за които даже не се знае каква е цената.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР