Кейти Прайс изясни истината относно продължаващите слухове, според които тя

...
Кейти Прайс изясни истината относно продължаващите слухове, според които тя
Коментари Харесай

Бодливият отговор на Кейти Прайс на слуховете за каравани след известието за изгонване на Mucky Mansion

Кейти Прайс обясни истината по отношение на продължаващите клюки, съгласно които тя живее в каравана, до момента в който рискува да бъде изгонена от обичаното си Mucky Mansion.

По-рано тази седмица някогашният блестящ модел, 45, беше извънредно щастлива да посрещне вкъщи най-големия си наследник Харви, 21, и показа стоплящо сърцето му видео във влака, пътуващ от колежа назад към известния дом на Кейти в Хоршам, Западен Съсекс. Отивайки в Instagram в сряда, майката на пет деца разгласява сладкото видео към своите истории, до момента в който споделяше щастието си, че Харви се върна в фамилния дом.

Въпреки това, Кейти беше ударена с изказвания, че живее там в каравана на територията на нейното имение. Говорейки в своя VIP подкаст, Шоуто на Кейти Прайс, майката на пет деца показа действителностите на актуалната си витална обстановка, като отхвърли, че рискува да бъде изгонена от вкъщи си. „ Добре, мога ли да изясня нещо тук. Къщата ми не се лишава “, настоя тя. „ Няма да бъда изпъден и няма да се преместя в каравана. Въпрек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР