Мини наркооранжерия разкриха пернишки криминалисти. По време на спецакция са

...
Мини наркооранжерия разкриха пернишки криминалисти. По време на спецакция са
Коментари Харесай

Спецакция на криминалисти от Перник: Разкрита е мини наркооранжерия в Кладница, има арестуван

Мини наркооранжерия разкриха пернишки криминалисти. По време на спецакция са били конфискувани растения и съоръжение , а мъж е бил задържан за период до 24 часа.

Поредната спецакция против наркопроизводството, притежаването и разпространяването на наркотични субстанции е извършена през вчерашния ден на територията на община Перник. Служители от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при регионалната дирекция са претърсили парцел в пернишкото с. Кладница , благосъстоятелност на 38-годишен столичанин .

При процесуално-следствените дейности са били конфискувани 10 растения от рода на конопа . В къщата на притежателя е намерено помещение, оборудвано за развъждане на канабис, от което са иззети лампи, овлажнители, термометъри, вентилатори и препарати за торене.

В постройката е открит и конфискуван буркан, съдържащ суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при направения полеви наркотест.

С полицейска заповед за период до 24 часа е арестуван 38-годишният мъж , който е прочут на чиновниците на реда и с други сходни прояви. По случая е формирано бързо произвеждане и следва материалите да бъдат докладвани на Районна прокуратура – Перник. Действията по следствието не престават.

Виждали ли сте този мъж? Изчезнал е преди 2 месеца от Батановци

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР