Майка с разбито сърце провежда кампания, за да предотврати други

...
Майка с разбито сърце провежда кампания, за да предотврати други
Коментари Харесай

Майка издава предупреждение, след като синът й умира от задавяне със сензорна топка ден преди семейния празник

Майка с разрушено сърце организира акция, с цел да предотврати други фамилии да понасят сходна сърдечна болежка, откакто нейният уязвим наследник умря от задавяне със сензорна топка в детско заведение.

27-годишният Луис Ролисън трябваше да се наслаждения на фамилна отмора, когато посети Cherwell Center в Рочдейл, Манчестър предишния юли. Но до момента в който присъстваше, сензорна топка - употребена за подкрепяне на стимулирането и комфорта - заседна в гърлото му. Въпреки напъните да избави Луис, той умря шест дни по-късно. След нещастието майка му Андреа Бъкли, на 48, приканва родителите и дневните центрове в цялата страна да бъдат по-наясно с сходни рискове.

„ Не мисля, че Луис е единственият случай – не виждам защото е изолиран, той остави най-голямата дупка до момента и не желая друго семейство да преживее тази загуба “, сподели госпожа Бъкли.

На 19 юли 2023 година Луис посети центъра и играеше. с неговите сензорни играчки, с които той постоянно играеше, малко по-малки от тенис топка и пълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР