Депутатите приеха със 76 гласа За, без против и 35

...
Депутатите приеха със 76 гласа За, без против и 35
Коментари Харесай

Депутатите приеха доклада на КПКОНПИ почти без разисквания и иронично послание от БСП

Депутатите одобриха със 76 гласа " За ", без " срещу " и 35 " въздържали се " отчета за активността на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество за миналата година.
В документа се показва, че в Комисията са получените 242 сигнала за спор на ползи, признатите решения са 373, като броят им е по-голям спрямо предходните години. Решенията с открит спор на ползи са 30.
 Божков с първи коментар за исковете на Антикорупционната комисия Божков с първи коментар за исковете на Антикорупционната комисия
Предизборен звук. Тези каузи са заведени от дълго време. Време е да бъдат решени по закон. Това беше късият коментар на обвиненият предприемач...
Предявените искове пред трите инстанции на съдилищата в България са 690, като претенцията, която е отправила Комисията в интерес на страната е в размер на 3 милиарда и 507 милиона лв..
По време на разглеждането на отчета участва и ръководителят на КПКОНПИ Сотир Цацаров.
Само с едно изявление отчетът на КПКОНПИ мина през пленарна зала. Милко Недялков от Българска социалистическа партия уточни, ще отчетът съдържа данни, които дават опция за разбор.
Борбата с корупцията почнала да наподобява на битката с епидемията, която е в България, посочи той. Внушавало се, че трябвало да свикнем да живеем с корупцията, както с пандемията, по думите му. Той пожела триумф на идващия Народното събрание битката с корупцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР