Депутатите отново се скараха за зеления сертификат в Народното събрание.

...
Депутатите отново се скараха за зеления сертификат в Народното събрание.
Коментари Харесай

Депутатите отново се скараха за зеления сертификат в Народното събрание

Депутатите още веднъж се скараха за зеления документ в Народното събрание. Вместо с парламентарен надзор днешното съвещание стартира с разглеждането на точката по какъв начин да работят поставените под карантина народни представители и би трябвало ли зеленият документ да служи за вход в Парламента.

Проф. Александър Симидчиев прочете декларация от името на парламентарната група на „ Демократична България” и уточни, че документът би трябвало да важи за всеки депутат, както важи за всеки жител.

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Михайлов съобщи, че мярката ще бъде разисквана с ръководителя на „ Продължаваме Промяната” и двете партии ще се обединят в общо решение. Михайлов добави, че всички представители на Българска социалистическа партия в Народното събрание имат зелен документ, само че били възмутени от въвеждането му в България.

Мярката би трябвало или да важи за всички, или да не важи за никого, счита Маноил Манев от ГЕРБ.

Парламентарният надзор беше записан като втора точка от дневния ред. На въпроси и питания на депутати ще дават отговор министрите Георги Панайотов, Стойчо Кацаров, Виолета Комитова, Даниела Везиева и Андрей Живков.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР