Депутатите от ПП/ДБ от Пловдив и Варна направиха призив към

...
Депутатите от ПП/ДБ от Пловдив и Варна направиха призив към
Коментари Харесай

ПП/ДБ иска преоценка на акциите на Пловдивския панаир

Депутатите от ПП/ДБ от Пловдив и Варна направиха апел към партия ГЕРБ и нейните кметове и общинари да запазят Пловдивския панаир.

На брифинг в Народното събрание националният представител Даниел Лорер разгласи, че през днешния ден се отваря последна опция ГЕРБ да потвърдят, че се разграничават от олигарсите .
 Общинските съветници от Демократична България желаеха оставката на кмета на Пловдив
Общинските съветници от Демократична България желаеха оставката на кмета на Пловдив

Причината е Пловдивският панаир

Оказва се, че оценката на акциите на панаира е остаряла. Депутатите приканват кмета на Варна Иван Портних да не прави нова оценка на акциите, а да ги върне на страната.

Тъмните покупко-продажби се опасяват от светлината, счита Манол Пейков. Господин Гергов знае по какъв начин се вършат нещата, счита депутатът и изясни, че той чакал да отмине бурята и тогава нанасял удара.

Последната оценка на панаира е от 2006 година , а акциите са оценени на едвам 16 милиона лв.. Да се вземем в ръце, прикани Пейков. Той настоя да се окаже напън и Министерството на стопанската система да си изиска акциите.

Светлина е нужна, уверен е депутатът. Хората, които вършат тъмни покупко-продажби под масата, се опасяват от светлината, уверен е Пейков. Той още веднъж настоя варненските общинари да върнат акциите на Панаира на отрасловото министерство.
 Пловдивските общинари си желаят въпреки всичко Панаира
Пловдивските общинари си желаят въпреки всичко Панаира

Декларацията ще бъде изпратена в Народното събрание

Вторите в Народното събрание питат дали Иван Портних към момента е от ГЕРБ и нападнаха Борисов, че разграничаването му от кмета на Пловдив Здравко Димитров не било откровено. Оказва се, че държавното обвиняване към този момент се е самосезирало по случая. Според депутатите е нужна политическа воля, с цел да се реши казусът, тъй като Пловдивският панаир може да бъде избавен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР